Cum îți petreci weekendul – teatru senzorial, la MiniArt Show

www.mamipetocuri.ro

Când am fost a doua oară la MiniArt Show cu copiii, ploua torențial. N-ai fi scos nici un cățel afară, darămite să faci 45 de minute prin  București pe o vreme cu vânt și vizibilitate minimă. Plus doi copii somnoroși.

Însă, după experiența despre care am povestit aici, am știut că merită tot efortul.

Copiii mei sunt înnebuniți după teatru, dar să nu fie cu lupi care mănâncă oameni și vorbesc gros.

Însă, departe de a te întâlni la MiniArt Show cu personaje ”speriecioase”.

Ioana Ginghină, actriță cu multă experiență în teatru pentru copii, știe mai bine ca oricine aceste lucruri. Te fascinează când îți povestește cu câtă dragoste lucrează la piesele pentru copii și la câte detalii este atentă când pregătește atelierele pentru aceștia.

Se vede acest lucru din moment ce intri în spațiul mare și aerisit de la MiniArt Show: decor creat manual de mâini dibace, pești agățați de tavan, piscine pline cu nisip kinetic și multe alte detalii care te inspiră la creativitate și intuiție.

Dintr-o zi mohorâtă noi am intrat, brusc, în Lumea (colorată) a lui Nemo. Într-un decor acvatic, am aflat povestea peștelui portocaliu cu negru, am trecut printr-o serie de experiențe rupte din viața noastră de zi cu zi și am luat contact cu diverse materiale, pe care le-am atins și simțit pe propria piele, la propriu.

Ne-am pus simțurile la încercare și ne-am umplut hainele de nisip kinetic, dar și inimile de încântare.

Am auzit diferite sunete, ajutând copiii să-și dezvolte auzul, dar și capacitatea de a potrivi sunetul corect mediului înconjurător specific.

www.mamipetocuri.rowww.mamipetocuri.ro

A fost o baie de emoții, zâmbete și simțuri trezite la maxim.

Iar pentru că ne-a plăcut atât de mult, vă invit să experimentați și voi un atelier al Ioanei Ginghină, la MiniArt Show.

Vă ofer un voucher gratuit la unul dintre atelierele organizate în fiecare sfârșit de săptămână.

Lăsați-mi un comentariu la acest articol până miercuri, 25 octombrie, iar joi o să anunț cine merge gratuit la atelier.

Puteți găsi programul atelierelor aici, iar un share la acest articol va duce vestea mai departe către copiii care iubesc teatrul senzorial.

 

www.mamipetocuri.rowww.mamipetocuri.ro

Credit foto: Mihai Raitaru

10 Comments

  1. O varianta interesantă și foarte plăcută de a petrece o zi liberă din săptămână împreună cu copiii.Multumim pentru recomandare.M am uitat peste ateliere organizate…poate câștigăm o invitație😉daca nu am aflat despre un loc frumos și vom merge oricum.Te citesc cu mare drag.Multa sănătate și succes !

  2. Multumesc tare tare mult si suntem recunoscatori pentru ocazia de a participa la atelier.Vom reveni cu impresii..abia asteptam ziua de duminica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *