Prietena mea Conni. 8 cărți desprinse din viața palpitantă a unui copil de 3 ani și un concurs pe măsură

www.mamipetocuri.ro

Conni este o fetiță de aproape 3 ani, veselă și tare jucăușă.

Ca orice copil de 3 ani, Conni este foarte ocupată: să înceapă să facă la oliță, să învețe despre animalele domestice și sălbatice de la Zoo, cum să o ajute pe mama în casă și mai ales cum să se pregătească pentru venirea celui mai nou membru al familiei.

Ce să mai! Connie e prietenia noastră bună!

Prietena mea Conni este una dintre cele mai noi colecții ale Editurii Casa. Cuprinde 8 cărți care prezintă într-un limbaj ușor și amuzant, momente și experiențe specifice copiilor de 3 ani.

Cu ajutorul unui text simplu, ușor de citit, colecția Prietena mea Conni familiarizează prichindeii cu momentul renunțării la scutec, prima vizită la dentist, despre prima zi la grădiniță sau cum să fie ajutor de bază în familie atunci când mama are nevoie de o pauză.

5 motive pentru care vă recomand să cumpărați aceste cărți

 • sunt ideale pentru ”povestea de noapte bună”. Sunt povești scurte și interesante, fiecare durează aproximativ 15-20 minute cu tot cu explicații suplimentare (asta dacă nu aveți un copil foarte curios, pentru că altfel puteți face noapte albă), fix cât să acopere timpul recomandat de pediatrii pentru a li se citi copiilor seara, înainte de culcare.
 • desenele sunt foarte frumoase și detaliate pentru a ajuta copilul să înțeleagă mai bine ceea ce i se citește
 • personajele și acțiunile sunt prezentate în acord cu realitatea care ne înconjoară
 • sunt convenabile. Observ pe site că le găsiți chiar mai ieftin decât am spus eu în video.
 • sunt scrise într-un mod amuzant, ceea ce îi ajută pe copii să rețină mai ușor explicațiile oferite.

Cum arată cărțile pe viu, vedeți în video-ul de mai jos:

Și acum, concuuuuuuuuuuurs!

Am 8 cărți de dat, mai exact întreaga colecție Prietena mea Conni. Pentru a face, însă, mai multe persoane fericite, premiul se împarte la 2: un câștigător ia primele 4 cărți, al doilea celelalte 4. Toate sunt frumoase, așa că merită oricare dintre ele.

Ce aveți de făcut? Nu prea multe:

 • să dați share la articol, să afle lumea despre aceste cărți minunate
 • să comentați ce carte v-a plăcut mai mult sau care temă dintre cele 8 v-ar plăcea s-o abordați cu copilul vostru

Noi am devenit fani Conni la dentist. Tocmai ne pregătim de o vizită la stomatolog, iar Beti este super încântată de explicațiile din carte. Sincer? Și eu. Că sunt așa frumos prezentate toate detaliile despre freză, carie, măsea încât mi-au făcut aproape toată treaba.

Concursul se încheie duminică, 16 septembrie, iar luni anunț cei doi câștigători. Premiul nerevendicat în maxim 24 de ore merge la următorul din listă. Cărțile vor fi trimise direct de editură, așa că aștept de la câștigători datele de trimitere a coletului.

Succes!

 

17 Comments

 1. Conni și olița ne interesează pe noi pentru că puiul de doi ani și jumătate refuză vehement să folosească olița și poate prin poveste ilustrată bună va înțelege mai bine scopul acesteia și o va accepta.

 2. Iuhuu! Connie la dentist si noi. Avem programate mai multe vizite si cred ca ne-ar ajuta. David este din ce in ce mai interesat de carti.

 3. Mi-ar placea sa ii citesc fetitei mele de 2, 7 luni despre: Coni merge la dentist, Coni merge la gradinita, Coni o ajuta pe mama…mi se par cele mai potrivite pentru micuta mea exploratoare!

 4. Noua ne a placut foarte mult conni merge la gradinita si conni si olita. Le am si achizitionat. Ne ar placea sa i povestim si cum e la dentist, cum o poate ajuta pe mami la treaba si ce frumos e la zoo.

 5. Hey..noi suntem mari fani Coni..doar ca o urmareste la tv..inca nu am luat cartile..Coni merge la gradinita vrem sa luam..abia am inceput su noi gradi

 6. Buna ziua! Nu auzisem de Conni pana acum. Mi-ar plăcea să îi citesc fetiței Conni si olita si Conni merge la grădiniță, pentru început.

 7. Connie la olita ne interesează pe noi, încă suntem mici(1 an și 6 luni) dar as vrea sa începem antrenamentul la olita și poate ne va ajuta un pic și cartea.

 8. Fetita mea e încă micuță, însă sunt sigura ca pe masura ce creste vom avea nevoie și noi de explicațiile lui Connie 😊

 9. Toate super faine! Sa validez participarea la concurs, cea cu coni si olita, suntem in plin proces, deocamdata la stadiul „mami pampi e plin” de stat doar cand e chef 😅

 10. Mi-ar plăcea să citim “Connie și olița” sau “ Connie merge la grădiniță” pentru a ne pregăti pentru următoarea etapă în care mă voi reîntoarce la serviciu.

 11. Superba colectia!
  Coni la dentist am rasfoi-o cu mare curiozitate caci pitica de 3 ani are o frica inexplicabila de dentist si curand ne asteapta o vizita.
  Sunt sigura ca Conni ar incuraja-o caci sunt deja prietene 🙂 avem 3 carti din coletie- cea la ferma, cu olita si cu gradinita.
  A doua din colectie in interes ar fi cu asteptarea unui bebe 😉 fiind sper ( curand) un episod nou in viata noastra – a 3 dupa interes ar fi cea la Zoo cum recent am vizitat si e mega incantata de carti cu animale.🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *