Și mamele obosite pot arăta bine

www.mamipetocuri.ro

Toată lumea știe că Dumnezeu a creat lumea pe când Eva nu era încă mamă. De aia lucrurile erau atât de clare și bine definite: ziua – zi, noaptea – noapte, lumina – lumină, întunericul – întuneric.

După ce femeia a devenit mamă, lumea s-a transformat în haos. Dumnezeu și-a luat zi liberă, că na, nu e simplu să creezi o lume perfect funcționabilă, bărbatul a plecat la vânătoare, că asta știa să facă cel mai bine și tot femeia a rămas să facă curățenie după petrecere. Cu tot cu copil după ea.

Păi și e frumos?

Spuneți voi, e frumos după ce că stă zi lumină să facă curat în casă, are grijă de copii, îi duce la școală, îi spală, face de mâncare tocmai de partea ei feminină să uităm?

Să nu-și permită o cremă bună pentru că e mamă și ea oricum n-are nevoie?

Să nu-i trebuiască coafor că e scump și mai bine cumpără un lego nou la copil?

Să apară tot felul de produse de machiaj și habar să nu aibă pentru că ea nu folosește nimic în afară de stilouri și creioane colorate pentru copilul intrat în clasa I?

Să nu poarte un pantof elegant pentru că oricum sunt incomozi în parc?

Să nu iasă cu soțul în oraș pentru că nu are manichiura făcută și nici restaurante nu prea cunoaște în zonă?

Și Mamele sunt frumoase

Oricum, oricând.

Iar înainte să fim mame, suntem femei. Elegante, stilate, rujate și cu cercei. Poate nu neapărat ultimele două, dar în special primele două.

Prin campania Și Mamele sunt frumoase îmi doresc să încurajez mamele din comunitatea mamipetocuri.ro să aibă grijă de ele înaintea tuturora. Că e un rimel bun și rapid de folosit, o cremă miraculoasă, o rochie sau o încălțăminte care-ți face mersul ușor și ținuta impecabilă scopul este să ne ajute să ne regăsim echilibrul interior ca femei, mame, soții sau iubite și să fim modele pentru proprii noștri copii.

Și bineînțeles să nu ia mult timp de folosit! Tic-Tac, Tic-Tac!

Căci dacă mamele sunt bine, lumea toată se simte bine!

Și mamele obosite pot avea ochii frumoși

Film înregistrat exact după o noapte în care Beti a visat că are un păianjen în pat. Și de atunci nimeni n-a mai dormit.

Sharing is caring!

Și subscribe la canalul de Youtube is caring la puterea 2.

Mulțumesc!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *