Nino, Nino, părinte cu moralul la pământ! Trusa de supraviețuire vine de la Napolact

Cred că sunt de departe mama care a dat-o cel mai des în bară, ca părinte. Sau cel puțin care și-a făcut blog ca să știe toată lumea despre asta.

Mi-am petrecut 3 ani din viață gândindu-mă cât de grav a fost să o dau pe Beti la creșă de la 10 luni. Mi-am făcut mea culpa de un catralion de ori și în momentele mele de cădere liberă încă mă mai urmăresc umbrele faptelor mele:

– Dac-am stricat-o pentru totdeauna?

– Oare de-acolo se întâmplă toate astea?

– O să-i treacă vreodată?

Pe de altă parte, nici acum nu mi-e foarte clar dacă e mai bine pentru Andre să-l las să câștige la jocuri sau e mai sănătos pentru el să învețe din propriul eșec. Dacă cunoașteți răspunsul, trimiteți-mi-l și mie. O mamă care-și lasă copilul să câștige și un tată care refuză, o să vă mulțumească.

Una peste alta, dormitul împreună e o poveste cu final fericit la noi. Ba că trebuie să dormi din primul moment cu el ca să fie acomodarea lină. Ba că nu trebuie, că strici relația de căsnicie. După 6 ani de dormit separat, finalizez cercetarea cu următoarea concluzie: dacă nu ai dormit cu copilul cât era mic, poți oricând să dormi cu copilul când e mai mare. Tot aia e. Ba din contră, pentru mine a fost chiar mai bine. N-a mai căzut nimeni din pat.

#PovestioareCuTihnă

Una dintre cele mai frumoase inițiative în care mă simt ca în pantofii mei cei mai comozi vine de la Napolact Bio și ReadyNation România care au lansat campania „Povestioare cu Tihnă” prin care își propune să încurajeze părinții să-și ia un moment de tihnă și să culeagă învățături care să îi ajute și să le dea încredere în cel mai important rol al vieții noastre, rolul de părinte.

“Trăim într-o lume în care deciziile părinților sunt analizate, criticate și uneori chiar dezbătute în spațiul public. Poate ca fiecare dintre noi suntem deja cei mai buni părinți pentru copiii noștri. Napolact își propune să aducă un strop de tihnă în viața părinților, să îi bată pe umăr și să le spună că e bine ceea ce fac. Astfel, poveștile pe care le veți găsi începând de azi pe cutiile Napolact BIO sunt mici lecții de viață care pot inspira alți părinți să treacă mai ușor peste dilemele legate de ce inseamna in ziua de azi sa ne educam copiii,” spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

Pe https://intihna.ro/povestioare găsim 12 povești extrase din situații reale cu ajutorul experților psihologi ai ReadyNation România. Fiecare poveste se încheie cu o concluzie care îl face pe părinte să fie mai bun în acest rol. Cele 12 povești se vor regăsi pe cutiile de lapte Napolact BIO (3,8% si 1,5% grasimi)

Concret, că mie-mi place să vizualizez

Ești la final de o zi extrem de obositoare. Acasă te așteaptă doi copii care îți sar în brațe de cum te văd. Ai vrea să dispari, dar nu ai unde. Că vin și ei după tine. Mai ales în baie. Așa că, te duci la supermarket să cumperi lapte să le faci orez cu lapte, poate-ți speli păcatele și scapi la un minut de relaxare în timp ce amesteci în oală, la orez.

Și cum stai tu așa, în fața frigiderului, îți sar în ochi sticlele de lapte bio de la Napolact.

www.mamipetocuri.ro

– Uaaaau, te miri tu, mama obosită de la birou. Învață și tatăl ceva din cutia de lapte, nu numai să o uite goală-n frigider.

Apoi, cauți mesaje și cu bunica. Că și ea mai are nevoie să învețe orele între când ar trebui să mănânce copiii dulciuri.

Povestea ta poate inspira un părinte

Fiecare dintre noi are o poveste din care un alt părinte poate învăța să aibă încredere (mai multă) în el. Te încurajez să intri pe https://intihna.ro/povestioare unde poți împărtăși din lecțiile tale personale din care noi, ceilalți putem învăța.

Din poveștile publicate pe site, Napolact se va inspira pentru etapa următoare a campaniei în care va tipări următorul set de 12 povești inspiraționale.

Ele vor transmite virtual o îmbrățișare mare, mare pentru toți părinții care la un moment dat s-au simțit depășiți în acest rol.

Pentru că un lucru e sigur:

TU ești cel mai bun părinte pentru copilul tău! Iar noi toți, o comunitate care te susține!

By Published On: 31/10/2018Categories: Campanii și proiecte0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul