Cum să economisești bani în cuplu

Sunt renumită că intru la magazin pentru un kil de mere și plec cu coșul plin. Și spuneți, vouă nu vi s-a întâmplat niciodată?

Că abia ai luat salariul, că meriți și tu o pereche de cizme noi sau de pantofi, că tot vine primăvara.

Și mai iei și la copil ceva, că visează noaptea la păpușa LOL (nu mă întrebați, nu vreau să știu, dar de ziua lui Beti trebuie să achiziționez una urgent), și parcă și soțul ar avea nevoie de o cămașă nouă.

Păi dacă nu acum, atunci când?

Doar că, vedeți voi, dacă nu acum, și nici mâine, e posibil poimâine să plecați în vacanța aia exotică pe care v-o doriți de-o viață. Sau poate că o să aveți deja avansul pentru casa aia mult visată.

Pentru tine ce contează cu adevărat? Ce-ți dorești? Care-i obiectivul?

În video-ul de mai jos, vă povestesc cum am făcut noi, ca familie, să ne atingem obiectivele propuse. Și cum nu m-am mai certat niciodată cu soțul meu de la bani. N-a fost simplu, dar la final de linie, sentimentul de siguranță are gustul atââât de dulce.

Iar pentru o viață sănătoasă: dați subscribe la canal, like și share că doar se știe: o mamă fericită, mai puțini bani cheltuiți aiurea pe pantofi.

 

*** Dacă aș avea o baghetă magică, aș face ca toate mamele din lumea asta să-și rupă măcar 5 minute pe zi numai pentru ele, să se relaxeze și să se binedispună. Dar pentru că nu am nici o baghetă magică și șansele să capăt una sunt reduse, am scris Destin de mamă tocmai pentru cele 5 minute din zi pe care le merită fiecare părinte din plin.

 

By Published On: 21/02/2019Categories: Video0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul