Femeia știe exact ce vrea

Se vorbește dintotdeauna că femeia nu știe ce vrea ca să fie fericită.

S-au dat cercetătorii peste cap de trei ori ca să vină apoi să ne spună că toată nefericirea asta li se trage femeilor de la creierul amestecat ba cu rufe nespălate, ba cu cele necălcate, ba cu cina nefăcută, copiii neduși la înot și temele neterminate. Ca atunci când ai 5 drumuri de făcut prin oraș, ți s-a stricat GPS-ul iar destinațiile devin brusc un amalgam de nervi, programări depășite și drumuri cu sens unic de care habar nu aveai.

Pe când, creierul bărbatului este organizat pe categorii, iar categoriile pe cutii, iar cutiile în rafturi, iar rafturile sunt cele comandate de nevastă pentru că bărbatul urăște să meargă la cumpărături.

Acuma, nu m-am găsit eu să distrug vreun mit atât de bine și frumos împachetat cu scopul inofensiv de a crește profitul la magazinul de parfumuri, bijuterii, poșete și florării în luna femeii.

Nu că i-ar strica vreuna din toate astea.

Realitatea e că femeia are nevoie de atât de puțin încât nici o bărbat n-o crede.

Cadouri perfecte pentru mame de 8 martie și în orice altă zi din an

  1. Femeia are nevoie fie ascultată. Ea să vorbească cele 20 000 de cuvinte pe zi, iar tu să o asculți în timp ce ești în cutia cu nimic. Privește partea bună a lucrurilor: din cele 20 000 ție ți-au mai rămas de ascultat mai puțin de jumătate, restul s-au dus cu mama soacră la telefon în timp ce tu erai la serviciu. Nu are nevoie de opinii, păreri sau sfaturi. Ci doar să o asculți. Atât de simplu.
  2. Femeia are nevoie de atenție. Aici pot intra florile, bijuteriile sau parfumurile dar încearcă mai degrabă să-i speli mașina de 8 martie și să-i lași înăuntru o cutie de bomboane, să duci copiii la mama și să petreceți un weekend în pat mâncând chips-uri din pungă, uitându-vă la filme. Cu cât ești mai mult la dietă și faci sport zilnic, cu atât va aprecia mai mult mâncarea din pungă, de dragul ei. Pentru că singurul sport pe care ea-l mai face este dusul copiilor la școală și mersul la serviciu, făcutul mâncării, ieșitul în parc cu copiii și mâncatul de înghețată.
  3. Femeia are nevoie de susținere. Cum ar fi dacă de 8 martie în loc să vii cu flori acasă, ceea ce n-ar fi rău deloc, să te oferi să-i cureți cartofii, să-i tai ceapa sau chiar să vii cu pizza la pachet ca să nu se mai obosească ea cu nimic. O zi, hai două la final de 3 luni. Ideea e să-i arăți c-o vezi și-o apreciezi.
  4. Femeia are nevoie de somn. Oricând, oriunde, oricum. Las-o să doarmă și vei fi cel mai fericit bărbat în viață. Cu tot cu flori și bomboane.
  5. Femeia are nevoie de îmbrățișări. Chiar dacă e nervoasă și urâcioasă, asta face parte din prezența noastră agreabilă, tu ia-o în brațe și pup-o tare. Din nou, vei fi cel mai fericit bărbat în viață.
  6. Femeia are nevoie de libertate. Se numește Me Time sau cutia ei cu nimic. Diferența e că dacă în cutia ta cu nimic se lâncezește pe canapea, în cutia ei cu nimic se bea cafea sau se iese în oraș cu fetele. Cele 20 000 de cuvinte pe zi nu se vorbesc totuși singure!
  7. Femeia are nevoie să știe că e cea mai bună mamă! Nu uita să-i amintești măcar o dată pe săptămână, cu toate că ea o știe deja. De la tine e mai important s-o știe, chiar și-atunci când n-ai dus gunoiul și-i vine să te lase să dormi pe preșul din fața casei.

Și cu acestea fiind spuse, să nu vă mai aud că femeia nu știe ce vrea.

Știe perfect, dar nu-i așa că-i mai simplu să lansezi avioane pe orbită decât s-o asculți 2 ore vorbind despre operația de cezariană a prietenei ei cele mai bune?

Iar tu să nu poți spune nimic, nimic?

Pentru că ea vrea doar să fie ascultată.

 

Sursa foto

 

 

 

By Published On: 05/03/2019Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul