Cea mai bună prietenă

Prietena mea ce mai bună, știți voi, prietena aia pe care o suni pentru orice, cu care ai copilărit sau parcă v-ați știi de o viață, prietena aceea care n-ar spune niciodată nu pot și care oricând are un cuvânt de încurajare pentru tine, cu care te înțelegi din priviri și cu care dacă nu te vezi cu anii când vă revedeți luați povestea de unde a rămas, prietena asta a mea e plecată de foarte mulți ani în Londra.
Ieri, după foarte multe luni de liniște, i-am scris și ne-am apucat să vorbim minute în șir. Ce bine a fost! Nu că ne-am fi spus chestii super adânci și secrete tăinuite. Ci am vorbit aceeași limbă, lucruri care nu mai trebuiau repetate și reamintite. Le știm, iar povestea pleacă de la un alt nivel. Și e atât reconfortant să vezi că cineva te înțelege. Exact așa cum le spui exact așa cum le faci!

În paralel,

grupul meu de fete de aici mă băgau într-un grup de whatapp ca să stabilim o întâlnire să ne ventilăm la o cafea sau un pahar de orice, în afara casei.
Știți voi, femeile au nevoie să vorbească măcar 20 000 de cuvinte pe zi și nu doar cu copiii și bărbatul. Ele se relaxează vorbind, precum bărbații dormind. Asta-i realitatea!
Și nu că n-aș fi știut, dar mi-am amintit, pe pielea mea, cât de importantă este relația dintre prietene, mai ales atunci când avem copii și ne folosim toate resursele în direcția lor.
Și mi-am amintit că vinul ăsta de la Apriori pe care mi l-am cumpărat acum vreo câteva luni, a rămas nebăut că n-am avut cu cine.
Și-atunci, mi-a venit ideea de a vă încuraja să vă sunați prietena cea mai bună și să o chemați la voi la un pahar de prosecco. Sau unde vreți voi, de ce vreți voi.

Cadoul meu

Trimit 2 sticle: una pentru voi, alta pentru prietena voastră cea mai bună. Să le beți împreună și să vă relaxați.
Să vă spuneți că sunteți minunate și cele mai bune mame.
Să plecați cu bateriile pline și să dați din încrederea voastră și celorlalte care au nevoie.
Să țineți la prietenia voastră și indiferent ce se va întâmpla să nu uitați să dați un telefon. Oricât de rar, o prietenă adevărată va înțelege și va aprecia.
Am nevoie să:
– dați like la pagina mea ca să știu că suntem pe aceeași frecvență
– dați share la postare ca să ajungă la toate mamele care au nevoie să se ventileze
– dați tag într-un comentariu prietenei voastre cu care veți împărți vinul și să-i spuneți un lucru pentru care o apreciați
Concursul se termină pe 21 mai, ora 00.00, iar până pe 26 mai aflăm cine a câștigat premiul.
Câștigătorul are la dispoziție 48 de ore ca să-și revendice premiul, trimițând mesaj de pe contul cu care s-a înregistrat cu nume complet și adresa de livrare. În caz contrar, premiul merge la următorul câștigător din listă.
Nu se acceptă mai multe înscrieri de pe același cont, iar prin participarea la concurs îți dai acordul pentru utilizarea datelor personale în cazul în care vei câștiga (pentru trimiterea pachetului).
E vin de mame (și femei), deci bărbații sunt invitați în paralel la o bere în timp ce se uită cu copiii la desene.
 
Succes, fetelor!
 
By Published On: 15/05/2019Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul