Ziua în care mama s-a relaxat, iar copiii s-au jucat + CONCURS

Nu știu cum e la voi, dar atunci când ai doi copii și unul vrea să se joace cu tine DOAR cu Lego, iar altul cu tine dar NUMAI de-a medicul iese întotdeauna orice, mai puțin liniște în casă. Că se știe, mama e doar una, oriunde în lumea asta, cu un singur cap și două mâini. Oricât de mult ar vrea, n-are cum să le înmulțească.

Într-una din zilele astea, când băusem suficientă cafea și casa arată lună, dar nu plină ci pătrar, mi-a venit o idee genială. Nu-mi vin multe, dar și când mă lovește e de notat în calendar cu pix roșu.

I-am stârnit să facă povești cu jucăriile și personajele pe care și le-a ales fiecare dintre ei și pe care se certau. Un fel de stand up cu ajutorul jucăriilor de-acasă, rezolvare de conflicte în mod pașnic.

Andre a ales un pompier Lego, evident, iar Beti, tot evident, vreo 3: un doctor, un unicorn și căpșunile.

Aș fi putut să fac poze, dar când o dată în viață se întâmplă minunea să se joace singuri, am ales să alerg să-mi fac o cafea și să mă bucur de mine preț de

3 minute și 24 de secunde.

Atâta cât Pompierul Mircea a salvat-o pe Domnișoara Unicorn dintr-o clădire în flăcări, domnul doctor a bandajat-o, iar apoi au venit lângă mine să mănânce fericiți căpșunile pregătite la gustare. Eu mă uitam la ei, nu prea mult ca să nu li se pară că nu am de treabă dar admirativ că nu-mi venea a crede ochilor.

– Jucăm Uno? l-a întrebat Beti pe Andre.

– Daaaa, Uno, hai!

Eu casc ochii și mai mari, ei pleacă afară să împartă cărțile.

– 7 mie, 7 ție!

Mi-a trecut prin cap un gând: oare chiar o să se joace singuri?

Răspuns final: DA!

Ce este acesta Uno? Poate că mă întrebați. Iar dacă nu mă întrebați, tot o să vă spun că la noi stă la loc de mare cinste și e păcat să nu știți de el.

Când vii obosit de pe drumuri și numai chef n-ai să ieși în parc cu copiii, să alergi și să te cațeri, cel mai lejer și relaxant lucru pe care-l poți face, care te ajută să te conectezi cu copiii imediat este UNO.

Este simplu de jucat, interactiv, mai ales variantele Flip și Dos, se poate juca de la 2-3 ani, cei mici învățând astfel numerele și culorile și poți sta cu cafeaua în brațe și picioarele întinse în timp ce te binedispui alături de familie.

Pentru mine e salvator. Când am o zi grea, iar copiii trag de mine și-mi este extrem de greu să mă conectez cu ei, îi invit la un Uno. Succes garantat de voie bună!

Dacă și voi vreți câteva minute de relaxare după plac, singuri sau cu copiii, vă invit la

CONCURS

Împreună cu SMIK – All for kids vă ofer un pachet minunat de jucării de la Uno în două variante, o Barbie care înoată pe sub apă sau un dinozaur care aleargă după mașini pentru momente de conectare în familie.

Pentru a participa la concurs am nevoie de la voi:

 1. să accesați catalogul virtual SMIK – All for kids
 2. să alegeți 2 jucării cu care s-ar juca copiii voștri în timp ce voi vă relaxați cu o cafea în mână
 3. scrieți-le într-un comentariu la acest articol sau pe Facebook pentru schimb de experiență și idei, până pe 25 mai 2019, ora 00.00
 4. share-ul la articol nu e obligatoriu dar e binevenit.

Garantez super distracție pentru întreaga familie!

Concursul se termină pe 25 mai, ora 00.00, iar până pe 26 mai voi anunța câștigătorul printr-un update la acest articol. Numele lui va fi ales cu randomg.org.

Câștigătorul are la dispoziție 48 de ore ca să-și revendice premiul, trimițând mesaj de pe contul cu care s-a înregistrat cu nume complet și adresa de livrare. În caz contrar, premiul merge la următorul câștigător din listă.

Nu se acceptă mai multe înscrieri de pe același cont, iar prin participarea la concurs îți dai acordul pentru utilizarea datelor personale în cazul în care vei câștiga (pentru trimiterea pachetului).

 

Succeeees!

 

 

 

 

 

19 Comments

 1. Aveam si noi un joc UNO prin casa…..dar s-a ratacit! Asa ca acest concurs este binevenit pentru noi! Dar uitandu-ma pe catalogul cu jucarii, as mai alege cateva gen LOL sau Paw Patrol sau Pianul Electric!!!

 2. LOL surprinse biggie pets, Lego friends-inima prieteniei și multe altele, dar am ales doar 2 😊

 3. Super! Se apropie 1 iunie! 🙂
  Set 150 trucuri de magie – i-ar placea baietelului
  LOL- fabrica de sclipici – mezina familiei ar fi incantata de un astfel de set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *