Aici ar fi putut fi….

Aici ar fi putut fi un articol despre școală, că văd că asta se citește în această perioadă.

Aș fi vrut să vă povestesc și despre Portugalia, când să vă cumpărați bilete și ce să vizitați la anul, dacă vă hotărâți să mergeți.

Mai am ceva despre cum un vis urât al copilului se transformă în altul și mai urât al mamei.

Dar și despre modul cum o gândire pozitivă poate transforma comportamentul copilului într-unul de succes.

Mai vreau să vă povestesc cum mă dau peste cap în fiecare zi să caut un loc unde să ne mutăm – apartament/ casă și de ce.

Și care mi-ar fi dorința dacă ar fi să mă întâlnesc mâine cu peștișorul de aur: o dorință, una, numai pentru mine, timp de-o săptămână. Ce să fie, oare?

Aaaaa și aș mai vrea să vă povestesc despre puterea femeilor în vremuri de restriște. Niciodată, dar niciodată să nu vă îndoiți de voi! Și e curios că zic asta, tocmai eu, tocmai acum….când tocmai eu, tocmai acum abia pot să-mi ridic capul spre cer, să caut speranță și nu văd decât stele căzătoare…

În schimb, mi-e somn, mi-e atât de somn că las lista deschisă, alegeți ce vă place, iar când mâine voi împlini măcar 8 ore de somn, uitându-mă acum la ceas îmi dau seama că 8 e imposibil, măcar 6, o să mă adun acasă după zeci de drumuri și-am să scriu ce ieri au fost doar gânduri.

Atunci când e seară și liniște în casă, și nici mașina de spălat nu mai funcționează, nici vasele nu mai trăncăne-n chiuvetă, tastele la calculator nu mai țăcăne, televizorul este închis, iar lumina de la telefon stinsă, să știți că mama s-a culcat înainte de 12 noaptea.

O dată la un milion de ani. Ea și cometele alea faimoase de le vezi o dată-n viață.

 

Sursa foto

By Published On: 19/09/2019Categories: Stil de viață1 Comment

Share This Story!

One Comment

  1. Luisa 19/09/2019 at 12:21 - Reply

    Nu-ti spun ca vreau sa citesc despre tot, nu acum. Dar te imbratisez si iti trimit un gând bun. Ești un om minunat! Ai mai multa grija de tine!

    Oricând aici,
    Luisa

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul