3 creme care n-ar trebui să-ți lipsească din dulapul de sus de la baie

www.mamipetocuri.ro

(Asta-i fața mea când mă gândesc când a fost ultima dată când am băut rose seara, în bucătărie)

De data asta, filmul de mai jos este o premieră pentru că l-am făcut în mașină în timp ce umblam în oraș cu treburi.

Când sunt acasă, ba nu pică lumina bine, ba trebuie să-mi fac patul ca să dea bine la poză, pe când în mașină toată lumea știe că tomberonul de gunoi e mai curat decât mașina unei mame. Iar când plouă afară, nici măcar nu mai trebuie să-ți aranjezi machiajul sau coafura, că tot ce-ți stă aiurea e din cauza ploii.

Acum, revenind la cremele noastre….

O să vi le prezint în ordinea descoperirii dar mai ales a importanței:

1. Canesten pentru infecții cutanate fungice: super cremă, super descoperire!

Pentru toate probleme unghiilor de la picioare, nu există ceva mai bun ca această cremă Canesten care atenție, uitați-vă la video ca să vedeți cum arată că nu e cea pe care o găsiți la orice farmacie. Aceasta are urma unui picior pe ambalaj și de ea aveți nevoie dacă aveți unghii cu diverse infecții de piele. Am găsit-o de cumpărat numai la Farmacia Tei și a costat 21 lei. O folosesc de aproximativ o săptămână și e singura cu care am văzut rezultate după primele 2 zile. Prospectul spune să o folosești de 3 ori pe zi, eu apuc abia seara să mă dau cu ea. Chiar și așa, o iubesc la nebunie!

2. Conimed pentru arsuri și bucătărese care uită să-și scoată mâinile din cuptor!

După 37 de ani în care am tot sperat că voi atinge punctul T al inițierii mele în tainele miracolului de a nu mă mai arde în bucătărie, mi-am dat seama că mai bine caut o cremă care să-mi facă viața mai ușoară de trăit cu arsurile că șanse să casc ochii mari nu mai am. Pe partenera mea de lucru în bucătărie o cheamă Conimed și deține un ingredient miraculos numit rășină de brad care mă ajută să stopez arsura imediat după producere, reducând la minim durerea. Am cumpărat-o tot de la Farmacia Tei și a costat 11 lei.

3. SOS Cien, cremă de mâini super hidratantă pentru mâini de mamă de urs!

E din gama celor de la Lidl, este cea mai grasă cremă pe care am văzut-o vreodată în viața mea, arată ca o glicerină extrem de groasă, sau slănină de porc la borcan, însă partea bună e că se absoarbe foarte repede în piele. Eu am folosit-o și pe picioare, la călcâie, că era bărbatu-meu stresat că-l zgârii noaptea și mă confunda cu pisica. Am preferat să cumpăr crema cu vreo 14 lei din Lidl că investiția în bărbat a fost puțin mai mult.

Pentru detalii suplimentare și o porție bună de bună dispoziție, apăsați play pe video-ul de mai jos:

 

 

By Published On: 19/02/2020Categories: Video5 Comments

Share This Story!

5 Comments

 1. Lumi 20/02/2020 at 17:35 - Reply

  Confirm crema SOS Cien din Lidl e super, și eu o folosesc cu succes pentru mâini uscate, coate zbârcite sau călcâie care zgârie ???????? mulțumim pentru celelalte recomandări, în special cea pentru arsuri chiar căutam ceva bun

 2. o femeie 20/02/2020 at 18:12 - Reply

  nu am de niciuna.
  La picioare un medic m-a invatat sa le las cat mai libere, pielea sa nu transpire asa ca stau desculta cat se poate, si la 18 gr in casa, si in iarba. Din cauze de fript la gatit am ajuns sa fac salate, cu timpul nici nu ma mai tai. Iar mainile le dau cu ulei, are tata grecului din birou un ulei de masline de imi ling degetele, la propriu.

  • Dina Bento 20/02/2020 at 20:06 - Reply

   :))) așa, mai pe naturale.
   Auzi, întreb și eu – nu răcești cu picioarele goale la 18 grade? Că mie și la 22 mi-e frig.

   • Adelina 02/04/2020 at 18:47 - Reply

    Din pacate nu se poate inca comanda online…si doar la Farmacia Tei pare sa se gaseasca.

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul