Interviu goinfashion33: Visurile se pot îndeplini și nu oricum, ci exact așa cum le simți tu!

www.mamipetocuri.ro

Îmi place să povestesc despre mine. De fapt, fiecare articol pe care-l scriu aici, e o bucățică din mine. Că eu așa știu să scriu, în povești. Când m-a invitat, însă, Oana să fac parte din proiectul ei atât de minunat #goinfashion33 n-am știut ce mi se pregătește. M-am gândit că or să fie câteva întrebări și treaba-i gata.

Realitatea e că au fost 33 de întrebări, abia după aia am înțeles titlul campaniei și-am avut nevoie de o după amiază numai cu mine ca să mă uit în oglinda vieții mele. Mi s-a părut cel mai spectaculos moment și exercițiu după o îndelungă îndepărtare de mine. Mi-a pus ordine în gânduri, mi-a amintit care îmi sunt punctele tari și cele mai sensibile, care mi-e drumul și încotro mă îndrept, mi-a pus zâmbetul nostalgic pe buze când am vorbit de primul nostru an în Portugalia și m-a trimis în viitor, pe o plajă unde să scriu în liniște.

Nu le uitasem. Le port mereu cu mine, dar numai un profesionist ca Oana, le poate scoate la lumină să strălucească din nou. 33 întrebări frumoase ca o bijuterie și ordonate ca dulapul de haine al lui bărbatu-meu. Și nu e o glumă!

Goinfashion33: Dina Bento își scrie destinul pe blog și-n prima carte

”Dina Bento este colega de facultate a colegelor mele de liceu. Fix așa. 😃 Iar datorită prietenelor comune ne-am împrietenit, pe Facebook, și-am aflat că scrie savuros sub #DestinDeMamă și are o familie grozavă. Dina Țarălungă și Cristóvão André Carvalho Bento împlinesc anul acesta 10 ani de căsătorie și mai multe vacanțe în Portugalia, locul unde s-au întâlnit și s-au îndrăgostit. Andre și Beti, cei doi copii ai cuplului româno-portughez, sunt personaje principale pe blogul Mami pe tocuri, dar și în prima ei carte proaspăt lansată: „<Destin de mamă> m-a făcut cu adevărat să cred că visurile se pot îndeplini și nu oricum, ci exact cum le simți tu!” 🌟

În carte sau în afara ei, viața Dinei Bento are un romantism aparte, cu toate că ea, o fire pragmatică, n-ar recunoaște neapărat. Dar o trădează povestea de iubire trăită, la București, în dulcele stil portughez: „Avem o limbă proprie cunoscută numai nouă, cuvinte româno-portugheze pe care le-am stâlcit amândoi, iar în timp, au intrat în dicționarul familiei fără ca ele să existe în realitate. E ca un limbaj secret de iubire, de înțelegere, de respect față de limitările celuilalt. Și e ca un simbol care ne amintește de momentul zero de unde am plecat în 2004, când ne-am cunoscut. Amorinho e un exemplu. Cuvântul corect este amorzinho care înseamnă, iubirică, în portugheză. Dar eu l-am reținut din start greșit și așa a rămas să ne spunem până în zilele noastre”. ❤️

Cititorii Dinei știu, povestea de interviu pe care urmează să o descoperiți merge cu un pahar de rose alături. Cheers!”

Așa începe Oana interviul.

Și-apoi, continui eu.

 

Sursa foto

 

***Cartea Destin de mama se poate comanda direct pe site.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *