Cum ne ajustăm programul la școala on line (ventilarea nr. 2)

Când a venit soțul meu zilele trecute și mi-a spus că până în vară viața noastră va fi despre pandemie, aproape că m-a luat cu leșin.

Stresul acesta constant pe care îl resimțim de când ne-a fost dată peste cap întreaga viață nu e atât de la pandemie, cât e de la faptul că nu știm cât mai durează. Faptul că nu ai cum să-ți creezi nici o așteptare despre ziua de mâine, despre vacanța copiilor, despre a face o plimbare la mama sau să planifici ziua copilului, nu știi cât mai durează până când viața ta va intra într-un ritm normal e ceea ce ne transformă viața-n stres.

Acuma, nu știe nimeni dacă pandemia va trece la primăvară sau la vară, dar ce am simțit când mintea mea a procesat gândul că există o posibilitate să ne întindem încă 6 luni de acum înainte a fost să-mi caut urgent echilibrul că altfel risc să plec pe cărări și să nu mai cunosc drumul înapoi spre casă.

Așa că, m-am pus pe treabă și vă povestesc mai jos cum am făcut.

Ventilarea nr. 2:

 

 

*** Dacă aș avea o baghetă magică, aș face ca toate mamele din lumea asta să-și rupă măcar 5 minute pe zi numai pentru ele, să se relaxeze și să se binedispună. Dar pentru că nu am nici o baghetă magică și șansele să capăt una sunt reduse, am scris Destin de mamă tocmai pentru cele 5 minute din zi pe care le merită fiecare părinte din plin.

By Published On: 23/11/2020Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul