Cum mi-am instalat singură mașina de spălat vase

Anul trecut, dar nu demult tare, cam acum o lună, mi-am cumpărat o mașină nouă de spălat vase. La câteva ore după eveniment, mă sună o prietenă căreia îi povestesc minunata întâmplare și cât de fericită sunt că am vasele spălate lună.
La care ea mă întreabă:
– Păi și cine ți-a montat mașina?
În inimă m-a lovit întrebarea ei, în inimă.
Cine-și montează mașina de spălat rufe, montează cu ochii închiși și mașina de spălat vase, da?

XXX

Păi dacă mi se stricase mașina de spălat rufe acum vreo 6 luni și pompa de apă acum vreo 2, cum ar fi fost să nu mi se strice și mașina de spălat vase, nu?

Și cum nici un electrocasnic nu vine singur, a adus cu el și o bucătărie haos pentru că fix acum o lună era ziua copilului meu cel mare, plus ne pregăteam de Crăciun și revelion. Deci, la fix, cum ar veni ca să-i testez capacitățile la maxim.

În haosul din viața mea, nu puteam totuși să nu vă las și câteva idei despre această nouă achiziție și cum am montat-o.

Că cine știe, poate, într-o zi, o să vă plictisiți așa tare încât o să vă vină un chef nebun de montat mașini de spălat vase și n-o să știți cum se face.

Ca să vă încurajez, să știți că e mult mai simplu de montat decât o mașină de spălat rufe.

Filmul pe care urmează că-l vedeți mai jos e, însă, un film tare chinuit. Nu știu din ce cauză dar bănuiesc că e de la telefonul meu care stă să moară că a filmat totul cu un zgomot de fond pe care abia am reușit să-l diminuez. N-a ieșit clar precum cristalul, cum ar zice americanul emancipat, dar cu un sonor mai tare eu zic că se înțelege ce trebuie băgat în priză și unde se leagă evacuarea.

Cât despre detaliile tehnice, promit să revin cu un video cu informații despre cum funcționează și dacă merită cei 1100 lei dați pe ea.

Am să menționez, însă, aici câteva detalii importante:

  • Mașina este Heinner și e singura la ora actuală de pe piață cu garanția cea mai mare de 3 ani, față de 2 ani cât au restul
  • După 30 de zile, o puteți înscrie în programul Depanero pentru a-i extinde garanția cu încă 5 ani.
  • După cum vedeți în video, se montează extrem de simplu și e mult mai încăpătoare decât cea veche pe care am avut-o de la Whirpool
  • Problema pentru care am schimbat-o a fost că trăgea apă și o scotea afară, fără să înceapă programul de spălare. La evaluare, s-a constatat că i se stricase pompa de spălare care costa aproximativ 600 lei și pe care n-am mai înlocuit-o.

Și acum, spor la vizionat! Aduceți popcornul că e cu amuzament!

 

***Dacă aș avea o baghetă magică, aș face ca toate mamele din lumea asta să-și rupă măcar 5 minute pe zi numai pentru ele, să se relaxeze și să se binedispună. Dar pentru că nu am nici o baghetă magică și șansele să capăt una sunt reduse, am scris Destin de mamă tocmai pentru cele 5 minute din zi pe care le merită fiecare părinte din plin.

 

By Published On: 15/01/2021Categories: Recomandari, Video0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul