Green Sugar: fără carii, fără kilograme în plus și fără dependență!

Dacă m-ați fi întrebat acum 6 luni ce cred despre zahărul din Stevia aș fi răspuns că e ceva natural care schimbă gustul la mâncare și pe care eu nu-l voi folosi niciodată.

Mi-am spus tot timpul că la cât de puțin dulce mănânc eu, nu văd nici un sens să schimb obiceiul sau plăcerea unui desert făcut în casă cu zahăr procesat. Și am tot insistat cu abordarea asta până când copiii, care nu mănâncă atât de puțin dulce ca mine, au început să nu mai știe să se oprească, să devină hiper agitați și nervoși dacă le refuzam vreo bomboană.

Moment când am realizat că dacă e să schimb ceva în comportamentul meu și al lor este acum, pentru că mai târziu ar putea fi prea târziu.

Niciodată să nu spui niciodată

Și iată că pe cât de convinsă eram că nu voi testa zahărul din Stevia pe atât de uimitor a intrat în viața mea această minune de la Green Sugar care mă surprinde de fiecare dată.

Tot o variantă de Stevie și el, acest zahăr natural și sănătos, dar tratată cu apă fierbinte și împrietenită cu Eritritol (primul poliol natural obținut din porumb, prin fermentație cu drojdie) a dat un produs finit care nu schimbă gustul alimentelor absolut deloc.

În plus, are atâtea alte beneficii că mă întreb cum de n-am știut până acum de el:

  • menține echilibrul glucozei în sânge;
  • stimulează secreția de insulină;
  • reglează mecanismul gastro intestinal;
  • stimulează activitatea cerebrală;
  • scade pofta de dulce și pofta de mâncare;
  • reglează tensiunea arterială;
  • scade nevoia de fumat;
  • are acțiune anitibacteriană și antifungică;
  • nu produce carii;
  • nu prezintă riscul cancerigen al îndulcitorilor sintetici.

De asemenea, Green Sugar nu fermentează și este recomandat persoanelor care suferă de diabet, iar în cazul persoanelor supraponderale, extractul din frunze de Stevia Rebaudiana creează o senzație de sațietate, având o acțiune dublă asupra centrului foamei din creier și asupra terminațiilor nervoase din stomac. (Sursa)

Acest lucru mi s-a părut incredibil, pentru că după ce am făcut ciocolata de casă cu Green Sugar și copiii mei au mâncat cât au putut, o zi întreagă nu mi-au mai cerut nimic dulce. Inițial, am crezut că mi se pare, dar apoi am descoperit că Green Sugar inhibă nevoia de dulce.
Adică, face exact opusul zahărului procesat din comerț.

Dar, gata cu ora de biologie!
Poftiți, vă rog, în laboratorul de practică!

*folosind codul “mamipetocuri” aveți reducere de 5% pe site-ul www.greensugar.ro și www.laboratoareleremedia.ro
By Published On: 26/03/2021Categories: Jurnal de părinte, Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul