Review mașină de spălat vase Heinner

www.mamipetocuri.ro

Ca să simplific viața tuturora din start, mașina de spălat vase despre care vorbesc în acest articol este Heinner, HDW – FS6006WA++.

Folosesc această mașină de 6 luni, la cea veche, un Whirpool , i s-a stricat pompa de apă și nu am mai avut ce să-i fac în afară să o dau la reciclat și să cumpăr alta. Din multitudinea de oferte de pe piață, am ales-o pe aceasta din considerentul că are prețul accesibil și garanția cea mai mare.

A fost alegerea cea mai bună!

În filmul de mai jos vă povestesc despre calitățile acestui tip de mașină, am arătat spațiul din interior, am vorbit despre programele și produsele pe care le utilizez ca să scoată vasele cât mai curate și să mențin aparatul sănătos.

Am filmat exact când mașina de spălat vase funcționa, tocmai ca să vă arăt pe viu cât de mult zgomot scoate și cât de bine spală vasele la programul pe care îl folosesc cel mai mult și care durează sub o oră.

Pentru cei care aveți deja mașină de spălat vase acasă vă recomand ca întotdeauna să folosiți următoarele produse:

  1. Detergent de spălare: lichid sau pastile. În video v-am povestit care este diferența dintre ele și când folosesc un tip, și când altul.
  2. Soluția de clătire. Se folosește pentru a oferi vaselor strălucire și curățare finală.
  3. Sare. Este o sare specială care nu este comestibilă și ajută la decalcifierea apei.
  4. Produse de curățare. Pastile, praf sau lichid care se folosesc o dată la 3-4 săptămâni pentru a curăța complet mașina de spălat vase de bacterii, de mirosuri și resturi de mâncare ce pot rămâne în filtre.

Toate aceste produse se găsesc la departamentul de produse de spălat vase din orice supermarket.

Pentru cei care nu aveți mașină de spălat vase, încă nu știu cum puteți trăi fără una 🙂

Eu am avut o săptămână de spălat vase de mână până mi-a ajuns mașina aceasta nouă și abia atunci am realizat cât de mult timp pierd cu spălatul vaselor, câtă apă se consumă și cât de mult nu sunt la fel de bine spălate ca la mașină.

Din suflet, sunt recunoscătoare că trăiesc vremuri în care îmi pot permite luxul de a avea o mașină de spălat vase.

Vizionare plăcută!

P.S. Și pentru că uit mereu să amintesc în video să dați subscribe la canal, vă rog aici, în scris unde gândurile se așază altfel 🙂 Vă mulțumesc anticipat pentru încredere!

***Dacă aș avea o baghetă magică, aș face ca toate mamele din lumea asta să-și rupă măcar 5 minute pe zi numai pentru ele, să se relaxeze și să se binedispună. Dar pentru că nu am nici o baghetă magică și șansele să capăt una sunt reduse, am scris Destin de mamă tocmai pentru cele 5 minute din zi pe care le merită fiecare părinte din plin.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *