Cutia Pandorei

www.mamipetocuri.ro

Probabil toată lumea cunoaște povestea Pandorei, prima femeie de pe Pământ creată de zei despre care se spune că din curiozitate a dat drumul în lume tuturor relelor rămânând Speranța ca ultimă redută înainte de finalul călătoriei omului prin viață.

De cele mai multe ori, sintagma Cutia Pandorei este folosită ca să transmită ideea de precauție și chiar de neputință în fața lucrurilor și situațiilor care nu sunt în controlul nostru.

Cu toate astea, cred cu tărie că în ciuda lucrurilor care da, nu stau complet în controlul nostru, avem puterea să le facem pe cele care ne clădesc calea și direcția, mai prielnice, mai încântătoare, să le dăm o energie pozitivă care să ne ajute să trecem mai ușor peste momentele de încercare.

Viața la bază e ca oricare alta: ne naștem, trăim și murim. Ține numai de noi să o facem magică, fantastică, să o trăim alături de oamenii pe care îi admirăm, pe care îi iubim și să luăm din fiecare experiență lucrul acela poate mic și neînsemnat care totuși, să ne facă mai târziu viața un miraculos drum spre împlinire și nemurire.

Întrebarea la final nu e: ce ai trăit? Ci cum ai făcut-o?

Cu încredere și speranță sau cu teamă și neputință?

Descriere Cutia Pandorei

Mi-am imaginat acest joc ca un prieten pe care nu îl avem lângă noi în momentul acela când ne-am dori, când am avea nevoie, să încurajeze femeile să se întâlnească mai des și să se ventileze, să aducă o vorbă bună în cuplu atunci când credem că nimic nu se mai poate face, să zâmbim și să ne amintim că nu suntem niciodată singure!

Cutia Pandorei se adresează femeilor singure, cuplurilor, mamelor și părinților, în general.

Jocul conține 350 de carduri împărțite astfel:

 • 100 carduri Gândul Zilei: sunt cele care transmit acest gând pozitiv pe care aș vrea să-l ia fiecare dintre noi în dimineața când ni se închid ochii de somn pentru că ne-a trezit copilul azi noapte, când ne trezim din nou singure și ne-ar plăcea cineva să ne îmbrățișeze, când pur și simplu vrem să zâmbim și să ne începem ziua cu o stare pozitivă, de bine. Sunt cardurile care se folosesc individual și care te încurajează să-ți iei un minut pentru tine, în fiecare dimineață sau oricând simți nevoie. Se mai pot folosi și în grupul de prieteni ca joc de cunoaștere.

www.mamipetocuri.ro

 • 150 carduri Provocări, împărțite astfel:
  • 50 Provocări individuale. Nivelul următor după Gândul Zilei. Dacă ai prins curaj după primele carduri și vrei cu adevărat să schimbi ceva în feng-shui-ul tău general, servește și o provocare. Poți să renunți la ea dacă simți, de exemplu, să nu scrii 10 lucruri care îți plac la tine pentru că oricum nu te vede nimeni, însă ideea generală e că uneori, ca să schimbi ceva ai nevoie de puțin curaj și un gram de nebunie.  www.mamipetocuri.ro
  • 50 Provocări de grup. Acestea sunt pentru grupul de prietene când vă vedeți la un pahar de orice și aveți nevoie de motive ca să uitați că nu v-ați organizat cu temele copilului sau că bărbatul n-a dus gunoiul. Din nou!
  • www.mamipetocuri.ro
  • 50 Provocări în cuplu. Ei, aici să te ții. Vă trebuie o pereche dornică și deschisă la distracție și neapărat să țină la glumă. Dar vă garantez că vă va duce relația de cuplu la un alt nivel. Care nivel? Ține de deschiderea și personalitatea fiecărui partener în parte. Luați-vă ușor!
  • www.mamipetocuri.ro
 • 100 carduri Povestea mea. Se joacă în grupul de prietene, pe fiecare card este un început de poveste care trebuie încheiată în funcție de fiecare participant în parte. Când am testat acest joc cu prietenele mele am realizat cu mare surprindere cât de interesant e că ceilalți te văd pe tine finalizând povestea ta într-un fel anume, iar tu o vezi în cu totul alt fel. De aici și diferențele de perspectivă și filtrele pe care ni le punem și sub care ne trăim viața complet diferit de tipul în care ne văd cei din jur. În plus, aceste carduri ne oferă o altă perspectivă modului în care ne putem finaliza povestea noastră.www.mamipetocuri.ro
 • 7 mesaje amuzante. Aceste mesaje vin în completarea cardurilor Povestea mea și au ca rol să ne amintească faptul că oricât de diferit gândim și acționăm în situații similare, ceea ce contează cu adevărat este să ne simțim acceptați în unicitatea noastră.

www.mamipetocuri.ro

Am visat Cutia Pandorei ca un loc magic unde îți păstrezi cele mai frumoase bijuterii, amintiri și vise, iar din când în când o deschizi ca să te încarci cu starea de bine.

Și să ne amintească de faptul că niciodată nu suntem singuri!

Rămâne lângă noi mereu Speranța că până la urmă femeia va fi înțeleasă, iar bărbatul va duce gunoiul.

www.mamipetocuri.ro

Detalii Cutia Pandorei

Jocul este creat exclusiv în România.

Design-ul a fost creat de Miro Tartan, am avut încredere în ea că o să o scoată la capăt cu mine, că va reuși să pună în imagine ceea ce eu doar visam.

Tipărirea s-a făcut la Interbrand unde, din nou, am găsit persoane deschise să să înțeleagă că jocul Cutia Pandorei trebuie să arate într-un fel și doar în felul acesta.

Conținutul îmi aparține, a fost testat de grupul prietenelor mele de bază: sora mea, Oana, Mihaela Amariei, Alina Avadanei, Mariana Carvalho, Natalia Porubin, Viorica Udriște pentru care le mulțumesc din suflet că mi-au suportat emoțiile, neîncrederea, îndoielile, cele un milion de întrebări și au acceptat să-mi fie cobai pentru o generație de femei mai zâmbitoare!

www.mamipetocuri.ro

Jocul Cutia Pandorei se poate achiziționa direct din site și sunt convinsă că poate fi un cadou minunat pentru orice femeie, prietenă sau mamă de lângă noi!

Știți voi, Cutia Pandorei, acest loc magic unde îți păstrezi cele mai frumoase bijuterii, amintiri și vise, iar din când în când o deschizi ca să te încarci cu starea de bine.

Și să ne amintească de faptul că niciodată nu suntem singure!


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *