Mi-am luat cel mai frumos costum de baie și am primit o parte din bani înapoi

Oficial, mi-am luat cel mai frumos costum de baie de până acum și am primit înapoi și 7.5 % din prețul plătit.

Trecea viața pe lângă mine și eu nu aveam habar că există acest sistem de cashback, adică o platformă numită Tipli  conectată la o mulțime de magazine super cunoscute precum About you, Answear, Sabon, Elefant, Epantofi, Aliexpress, Bestvalue și alte peste 400 de e-shopuri, care în urma cumpărăturilor îți oferă înapoi un procent din suma cheltuită.

Posibil să vă sune de filme SF dacă sunteți așa ca mine, mama care se relaxează în piață printre roșii și castraveți, dar am testat sistemul, v-am spus că mi-am luat cel mai frumos costum de baie întreg, nu? și a funcționat totul exact ca într-un vis frumos care n-ai vrea să se termine niciodată. Cred și eu, cu atâtea oferte la costume de baie, sandale și cercei…..

Cumpărăturile în sacoșă, plata făcută, banii înapoi primiți.

Cum funcționează sistemul

Dacă ne știm de prin vremea când eu eram studenta abia venită la facultate în București și căutam să-mi fac un sens în viață lucrând la Asociația Euro 26, sistemul funcționează cam la fel cu cardul pe care îl promovam eu pe atunci care îți aducea diverse reduceri când îl foloseai în diverse locații.

Adică, Tipli negociază cu magazinele un anumit comision din vânzări, din acest comision, Tipli își ia o parte să plătească și ei internetul și mâna de lucru, iar o parte se duce către beneficiarul final, respectiv noi, cumpărătorii, ca să mai venim la Tipli și data viitoare.

Practic, toată lumea câștigă:

  • magazinul vinde produsul
  • Tipli are munca de a pune în contact vânzătorul și cumpărătorul remunerată
  • tu ai primit produsul pe care oricum voiai să îl cumperi, dar și o parte din banii cheltuiți înapoi

După ce achiziția s-a finalizat, Tipli calculează procentul care se aplică sumei plătite de tine în funcție de rata negociată cu magazinul și îți trimite email cu suma câștigată ca și recompensă.

Între 14 și 70 de zile, magazinul de unde ai cumpărat confirmă suma, iar aceasta este virată în contul tău.

Practic, singura condiție de a beneficia de sistemul de cashback la achiziție este să îți faci cont pe Tipli și să începi cumpărăturile accesând lista magazinelor din platformă.

De ce folosesc Tipli

  1. Primul motiv este că are în portofoliu magazinele cele mai cunoscute și mai renumite. E un fel de mall virtual din care cumpăr și haine la copil, și sandale mie, și jucării la nepoțel și chestii pentru casă de la chinezi stând pe canapea, cu cafeaua în brațe, iar la final primesc și o parte din bani înapoi. Mai simplu doar să le facă altcineva pentru mine, dar atunci aș pierde plăcerea cheltuirii banilor :) (Doamne, dă să nu citească bărbatul fraza asta!)
  2. Este super ușor de folosit pentru că din platforma lor, după ce alegi magazinul, ești direcționat imediat în pagina magazinului ales, fără nici o altă interfață intermediară. Practic, vei cumpăra direct din magazinul online ales, doar că serverul reține că ai intrat logându-te prin Tipli.
  3. Primești confirmarea acordării procentului din suma plătită la câteva minute de la achiziție, pe email. Mi se pare foarte utilă această comunicare rapidă, pentru că datorită faptului că achiziționarea produselor se face direct pe pagina magazinului online, ai puțin impresia că Tipli a dispărut în neant. Dar, de fapt, Tipli e chiar acolo, calculându-ți procentul :)
  4. E super transparent ca informație. Găsești pe site-ul lor regulile pe care e bine să le ai în vedere, condițiile de aplicare și răspunsurile la întrebările frecvente. Nu e nimic ieșit din comun și de speriat, dar e bine să le citiți înainte. Mai bine informat, decât ezitant!
  5. Toate reducerile, promoțiile sau codurile promoționale pe care le avem de la diferite magazine se aplică la coșul de cumpărături achiziționat, asta pentru că așa cum spuneam anterior, cumpărăturile se fac direct în site-ul magazinului ales (și nu în altă pagină Tipli).

Ce am auzit despre Tipli

Până să folosesc și eu această platformă, am studiat puțin piața ca să fiu în cunoștință de cauză când decid să testez ceva nou. M-am bucurat să văd că lumea spune de bine despre Tipli și că singurul minus pe care l-ar avea platforma ar fi că ar dura ceva mai mult ca magazinele să confirme recompensele, ca apoi Tipli să le plătească în contul clientului.

Acuma, depinde de nivelul fiecăruia de răbdare, dar și de magazinul de unde cumpărați. Eu, ca de obicei, văd puțin diferit situația: dacă recompensa mi se confirmă după 1 lună, înseamnă că am de așteptat 1 lună pentru următoarea achiziție. E un fel de a face cumpărături inteligente. Spuneți voi că nu ?

Și că veni vorba de testare, împreună cu Tipli vă oferim un voucher de 15 lei pe care să îi cheltuiți făcându-vă cont pe platforma lor.

Link-ul este acesta: https://www.tipli.ro/?utm_source=dina_bento&utm_medium=influencer&utm_campaign=dina_bento-20210707

Vă faceți cont, mergeți la magazinul preferat și folosiți cei 15 lei cadou, iar după aceea să ne spuneți și nouă ce v-ați cumpărat frumos, da?

Încep eu: cel mai frumos costum de baie întreg pe care mi l-am cumpărat la recomandarea copilului Andre

www.mamipetocuri.ro

Așa că pentru mine e clar, m-am conectat la cel mai profitabil mall online!

Și am și susținerea copilului :))

 

By Published On: 10/07/2021Categories: Campanii și proiecte0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment

Articole Similare

Toate Articolele

Produse

Vezi Magazinul