Cum să scapi de riduri cu blândețe

Pe Diana am cunoscut-o la un eveniment și am remarcat-o pentru tenul ei absolut impecabil, fără riduri pentru vârsta pe care o are. Eram într-o perioadă când mă bătea gândul serios să-mi fac ceva proceduri contra ridurilor, intuiția însă îmi zicea că mai bine nu, dar nu găseam altă soluție și tot stăteam în așteptare să apară ”semnul divin 😁” în viața mea.

Atunci am întâlnit-o pe Diana care mi-a promis că încă de la prima ședință tenul meu vă arăta mai luminos și neted. Ba mai mult, mi-a zis că nu voi mai avea nevoie de fond de ten să ies din casă.

Iar cum mie îmi plac provocările, nici n-am mai stat pe gânduri și am intrat pe mâinile ei.

După 6 ședințe, cam o dată la 2-3 săptămâni, tenul meu este mult mai hidratat, luminos, cu riduri mai netede, curat și îngrijit că mi-e mai mare dragul să mă uit la el.

Eu nu sunt cel mai mare fan al cosmeticii pentru că urăsc să-mi pună cineva mâna pe față. Am o mare sensibilitate la piele, în plus mă pot lăuda și cu o dermatită atopică care se activează iarna pe fondul frigului și al aerului uscat.

Dar la Diana, cosmetica prinde alte înțelesuri. Dincolo de produsele pe care le folosește, are două mâini magice, cabinetul ei are o energie incredibilă, practic, eu mă așez pe pat și intru într-o lume de vis în care timp de o oră se întâmplă magie pe chipul meu. Mă simt ca o zână adormită.

Iar, apoi, mă simt de vis!

Nu vă pot explica altfel, e de testat neapărat!

Secretul unui ten fără riduri adânci nu este atât de ascuns pe cât credeam eu.

E nevoie de câteva întâlniri la un estetician și apoi, acasă, de o rutină pe care am discutat-o cu Diana, pe larg, în video-ul de mai jos.

Enumăr, însă, aici ca să văd dacă am reținut bine:

Seara:

1. Demachiem cu apă micelară

2. Tonic sau apă termală

3. Ser și/ sau cremă

4. Cremă de ochi și de gât/ bust

Dimineața:

1. Demachiem cu apă micelară

2. Apă termală

3. Ser și/ sau cremă (cu protecție)

4. BB cream sau fond de ten (dacă vrem)

Cât despre ce creme să ne luăm când vrem ceva bun, cel mai bine ar fi să întrebăm un specialist că dacă tot dăm un ban, măcar să alegem ceva potrivit tenului nostru.

Diana ne-a recomandat ca ceea ce luăm să aibă în compoziție:

  • peptide (regenerare, lifting)
  • vitamina C
  • colagen și elastină

Acum, gata, făceți-vă o cafea și relaxați-vă cu noi la povești despre ten și stare de bine.

Sursa foto

By Published On: 02/02/2023Categories: Stil de viață, Video0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment