4 de Cupe

Pasivitatea Cupelor pot uneori duce către apatie. Ceea ce putem numi ”imaginație negativă” ne face să privim la tot ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă ca lipsit de sens sau plictisitor. Pare că nimic nu merită făcut, nimic nu merită efortul de a ne trezi, nimic nu ne bucură, nimic nu ne impresionează.

Cele trei cupe din fața bărbatului simbolizează experiențele trecute. Plictisit de ceea ce viața i-a oferit până acum, bărbatul nu primește noile oportunități pe care viața i le oferă prin a patra cupă. Însă, niciodată nu vom ști ce viața ne rezervă dacă nu suntem deschiși la alte opinii și păreri, la propuneri sau schimbări care pot duce la satisfacții și împliniri.

Cu toate astea, cartea reprezintă o situație în care totul în viață pare să fie la fel, plictisitor, lipsit de interes sau apatie ca rezultat al unui mediu nemotivant.

4 de Cupe întors

Cartea întoarsă ne trezește la viață și ne deschide calea către noi posibilități. Ni se oferă lucruri noi, relații noi, idei noi. Și foarte important, le primim pe toate cu entuziasm și acceptăm noile oportunități care ne surâd.

 

 

 

 

By Published On: 28/06/2021Categories: Arcana Minoră, Tarot0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment