8 de Cupe

Prin natura lor plăcută, Cupele au tendința să ne îndepărteze de ceea ce trebuie să facem. În această carte vedem o persoană care lasă în spate două rânduri de Cupe care stau în picioare, sunt drepte, ceea ce simbolizează o situație care nu numai că ne-a adus fericire, dar continuă să o facă.

Cu toate astea, persoana știe că a sosit timpul să plece. Cartea aceasta sugerează adevăratul instinct al elementului Apă și anume abilitatea de a simți când ceva s-a terminat înainte să se usuce și să moară, și să știe că a sosit timpul să plece.

Persoana din imagine se îndreaptă către un munte, ceea ce înseamnă că a ajuns la capacitatea de a înțelege că pentru a atinge culmi înalte, lucrurile obișnuite, ordinare trebuie puse deoparte.

Vedem luna care se suprapune soarelui, deci vorbim de o eclipsă, este faza în care suntem cel mai mult conștienți de sinele interior și ne ajută să ne dezvoltăm conștiința interioară.

În sens concret, cartea reprezintă părăsirea unei situații stabile pentru dezvoltarea noastră viitoare.

Pe principiul: less is more!

 

(Bibliografie: Seventy eight degrees of wisdom, Rachel Pollack)

 

* Dacă aș avea o baghetă magică, aș face ca toate mamele din lumea asta să-și rupă măcar 5 minute pe zi numai pentru ele, să se relaxeze și să se binedispună. Dar pentru că nu am nici o baghetă magică și șansele să capăt una sunt reduse, am scris Destin de mamă tocmai pentru cele 5 minute din zi pe care le merită fiecare părinte din plin.

** Cutia Pandorei, mi-am imaginat acest joc ca un prieten pe care nu îl avem lângă noi în momentul acela când ne-am dori, când am avea nevoie, să încurajeze femeile să se întâlnească mai des și să se ventileze, să aducă o vorbă bună în cuplu atunci când credem că nimic nu se mai poate face, să zâmbim și să ne amintim că nu suntem niciodată singure!

By Published On: 18/06/2021Categories: Arcana Minoră, Tarot0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment