Cum a fost la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele, ediția ianuarie, București

Asta e pe principiul:

– Și cum a fost la școală?

– Bine.

Când uneori acest bine nu înseamnă neapărat că a fost neimportant, ci, a fost atât de fain încât nici nu îți găsești cuvintele să povestești cu totul întreaga energie și senzație.

A fost ca o plăcintă din aia bună cu brânză sărată, că mie dulcele nu prea îmi place, dar voi puneți ce vreți în ea, în care Lăcrămioara Ocunschi, trainer și coach pe comunicarea non violentă a completat perfect știința de sub vârful eisbergului, numit Human Design și Gene Keys povestită de subsemnata.

Cele două științe reprezintă manualul de funcționare al fiecăruia dintre noi. Human Design este enciclopedia cea fără de sfârșit care explică punctele unde am fost condiționați de mici și modul cum astăzi funcționăm împotriva echilibrului nostru. Analizând aceste puncte ni se confirmă, practic, cine suntem și ceea ce ce am știut mereu că suntem, dar ne-a fost teamă să recunoaștem. De asemenea, aceste informații ne ajută să ne înțelegem pe noi în relație cu copiii, cu partenerul, partenera sau cu cei pe care îi atragem în viața noastră. Pattern-urile și punctele sensibile de care e nevoie să fim conștienți ca să putem duce o viață în echilibru cu sinele nostru autentic, fără să ne mai sabotăm.

Gene Keys intră apoi, mai în profunzime, și ne ajută să ne identificăm traumele, să le privim în ochi, să le acceptăm și să ne vindecăm.

Eu chiar cred că m-am născut cu scopul de a descoperi aceste teorii, să le pot integra și să le dau mai departe.

Simt, la propriu, cum curge toată informația prin mine, ca și cum era acolo dintotdeauna și abia acum am trezit-o la viață. Alături de intuiția mea foarte dezvoltată și lucru continuu cu Tarot-ul, aceste instrumente mă ajută să-i ajut pe cei din jur și sunt extrem de recunoscătoare pentru drumul pe care am fost inițiată.

Human Design și Gene Keys e un stil de viață disponibil tuturora, însă, doar cei care acceptă să primească se pot bucura de el.

Nu am să vă mint să vă spun că e un proces simplu, numai viața trăită din minte pare simplă. Liste scurte, facem așa sau pe dincolo și gata! Job done!

Adevărata treabă apare la primul val care ne dă jos din vârful eisbergului și ne aruncă pe fundul oceanului fără să știm să înotăm și nu mai e nimeni care să ne întindă o mână de ajutor.

Pentru că unele drumuri chiar se parcurg singure! Numai noi și Universul!

Respiră, ai încredere, poți!

Love yourself!

Mulțumim tare mult pentru susținere: Eisberg România,4Colours și Cristina Nichitus Roncea. 

Vă aștept alături de CeM-așFaceFărăEa, Monica, la următoarea întâlnire din 16 februarie!

By

Share!