Cum a fost la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – octombrie 2023

În fiecare om există o femeie, iar această femeie se numește MAMA.

Mama care ne-a dat viață, indiferent că suntem femeie sau bărbat.

Și de la femeia asta care sălășluiește în noi, că vrem sau că nu vrem, primim în fiecare zi din viața noastră șansa de a fi blânzi cu noi și cu cei din jur, de a primi cu drag ceea ce vine spre noi, de a aduna în suflet bucurii și de a face magie din tristeți, de a ne asculta intuiția și de a iubi necondiționat.

Fie că suntem femei sau bărbați, în fiecare zi din viața noastră avem șansa de a transmite mai departe prin prieteni, colegi, parteneri, copii darurile MAMELOR noastre, onorând astfel energia feminină.

De-a lungul miilor de ani de pe planeta asta, societatea însă a luat cursuri diferite.

Bărbații au devenit războinici pentru a-și apăra casa, pământul, țara, iar femeile, prețul plătit.

Din această energie funcționăm noi, astăzi.

Și cu cât înțelegem mai profund acest aspect, cu atât facem mai mult pace cu noi înșine. Ne acceptăm cu mai multă blândețe, ne iubim și ne respectăm, ne retragem ca apoi, să revenim mai buni, mai vindecați, învățând în fiecare zi, iubirea necondiționată.

Întâlnirea Mamelor care își fac timp pentru ele din luna octombrie a avut ca temă multitudinea de roluri pe care și le ia pe umeri femeile și cum să le gestionăm în echilibru.

Femeile pot face multe lucruri, la fel și bărbații. Diferența e că astăzi, în zilele noastre, femeile au nevoie să se aleagă și pe ele, în timp ce bărbații au nevoie să se aducă mai mult la ei acasă, în inimă.

Așadar, invitata noastră, Oana Moșoiu, sora mea și omul meu de bază – se vede în poze după cum mă uit la ea, ne-a făcut o listă scurtă cu lucrurile care ne-ar putea ajuta să echilibrăm balanța a celor multe cu care ne încărcăm în fiecare zi:

  1. Dezvoltare personală: onorarea emoțională, a sufletului prin terapie, o carte bună
  2. Cosmetică, sport: onorarea corpului fizic
  3. Întâlniri cu oameni în care ne simțim acceptați: onorarea spiritului social, a nevoii de apartenență la un grup de prieteni
  4. Ieșiri în afara contextului familial, onorarea corpului spiritual: 2-3 zile în afara familiei, a zonei de confort
  5. Relaxare: a nu face nimic.

Toate acestea duc la claritatea de a simți ceea ce am nevoie să duc pe umeri și la ce pot renunța.

Pe scurt, ne echilibrăm. Cu blândețe și acceptare a cine suntem cu umbre și lumini.

Și ca o confirmare pentru onorarea feminității din noi, de luna aceasta am primit în comunitatea noastră un nou sponsor care a bucurat 3 participante cu 3 cadouri minunate și e doar începutul unei frumoase prietenii.

Joa by Catwork este un brand românesc de haine, toate create și născute în România pentru absolut toate femeile care iubesc să se simtă bine în pielea lor.

După cum bine știți, sunt fan feminitate, confort și stare de bine cu noi, de aceea sunt extrem de recunoscătoare că Joa a ales să fie parte din comunitatea Mamelor care își fac timp pentru ele.

Mi s-a părut așa emoționant, că aceste femei care au câțtigat voucherele gratuite de la Joa care cu fuste, care cu rochii, tot spuneau: eu nu merit, nu am făcut nimic să merit.

Uite, că uneori, merităm și nici nu știm!

Tot de luna aceasta, am dat startul sărbătoritelor lunii, începând astfel cu Balanțele care au fost alintate de Conacul Boierului,cu un tort exceptional. Iar mie nu-mi plac torturile deloc, și totusi, aceasta….nimic n-a rămas din el! Făcut manual de mâini care s-au născut să facă inimi fericite, e o bucurie să-i avem alături de noi!

Doresc să mulțumesc, de asemenea, Eisberg care ne oferă hrană sănătoasă dar mai ales prânzurile mele salvatoare când sunt numai pe drumuri,

NALA Cosmetics care ne dăruiesc mereu timp prețios cu noi înșine

și Ceainăria Green Tea care ne pune la dispoziție spațiul.

Și ca să amintesc un renumit cântăreț, îmi mulțumesc și mie pentru efortul depus de a oferi la fiecare întâlnire o Cutia Pandorei unei femei care are nevoie de o îmbrățișare strânsă din partea unei prietene bune.

Mulțumim, mulțumim, mulțumim!

Luna viitoare sărbătorim Scorpionii pe 21 noiembrie, așa că nu ratați întâlnirea. O să fie cu mult zahăr, că ei au nevoie de multă iubire.

By

Share!