Cum a fost la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – 19 Mai

Ciprian Enea este o enciclopedie de vacanțe, locuri de vizitat și așa cum el însuși a declarat, atotștiutor de lucruri de care nimeni nu este interesat dar țin copiii concentrați 😊

Lucrurile esențiale cu care eu am rămas, însă:

Pentru vacanțe perfecte cu copii: Turcia

Pentru vacanțe perfecte în cuplu: orice, adults only. Eu aș zice Maldive, dar nici Grecia n-ar strica, pe-o insulă pustie.

Pentru multe și ieftine: last minutes.

Pentru destrăbălare între fete: Ibiza, pentru relaxare și stare de liniște cu fetele: Mauritius.

Pentru celelalte: restul globului pământesc dar cu bagaj de mână pentru lucrurile esențiale: un rând de haine, șampon, periuță de dinți, acte și bani. Iar eu fără o carte, cărți de tarot și căști nu plec nicăieri.

Santina Nicu este omul care reușește să îți facă ținutele pentru o săptămână din 5 piese de bază. Adică, poți pleca lejer în vacanță doar cu bagajul de mână.

Ce este esențial să ai cu tine într-o vacanță la mare: costum de baie, o rochie pe care să o poți purta și la plajă, dar și seara la cină, 2-3 tricouri care se potrivesc la o singură fustă aleasă cu inspirație, o rochie sau două, și o pereche de sneakersi cu o geacă de blugi. Și neaparat o eșarfă care merge purtată ca și curea, bluză, bandană, iar dacă e mai lungă, ca o fustă scurtă 😊

Știu, pare film SF, dar credeți-mă pe cuvânt că dacă n-aș fi testat, nu v-aș fi garantat că este posibil. Secretul nu stă în numărul de piese, ci în stilul și calitatea lor.

Clasicul se va combina întotdeauna perfect cu orice, și niciodată nu se demodează.

Calitatea dă acel aer de eleganță și unicitate. Iar cu o pereche de cercei bine aleși, veți fi diva vieții voastre!

By

Share!