Eroul, eroina și mușchii de pe ei

Ieri am fost la Mecanicul 2. Filmul ăla în care Jason Statham, acest haiduc al secolului 21, omoară pentru bani oameni răi care fac trafic de arme, oameni, droguri, ce mai, toți nenorociții planetei.

Alte opțiuni interesante nu mai erau la cinema și mie oricum îmi place Jason Statham cum arată. Îl am pe facebook pe lângă Vin Diesel și Axl Rose. Așadar, oricât de prost e filmul, mă duc oricum, măcar să-i văd mușchii pe ecranul gigantic de la cinema.

Nu am mai fost de mult la film, cred că ultimul a fost Jocurile Foamei – ultima parte, care nu m-a impresionat.

Povestea pe scurt – În două ore de film, în afară de niște imagini absolut incredibile din Rio de Janeiro și Tailanda nu am mai reținut nimic. Jason Statham vorbește extrem de prost portugheză (în condițiile în care avea 3 chestii mari și late de spus), cred că a spus maxim 10 replici cu totul, incluzând ”obrigado”, ”hmmmmmm”  și ”no”, a bătut peste 150 de oameni care stăteau și așteptau strategic să primească pumni, a împușcat tot pe-atât, evident gloanțele celorlalți îl ocoleau de parcă ar fi avut toate voință proprie să se înfigă mai degrabă în uși decât în pieptul lui) , iar el, cu mîinile goale uite-așa îi omora pe toți 10-15, cum apăreau cum îi omora pe toți. Doar cu o privire ți un pumn, mureau toți grămadă. Api, zbura la propriu peste munți și văi. Ce mai, James Bond reloaded!

Apoi, să vezi și să nu crezi, eroul nostru cu suflet de piatră se îndrăgostește. După un dans tailandez atât cât poate fi el de romantic bâțâind de două ori pe ring și o poveste dramatică despre niște copii salvați din ghearele traficanților, supermenul poveștii se îndrăgostește iremediabil de frumoasa Jessica Alba. Care îl trăsese pe sfoară în gura dușmanului, dar ce mai contează când iubirea e chioară de un ochi. Căci altfel nu văd cum s-ar fi îndrăgostit prințesa proveștii de acest domn romantic mai ceva ca o ciubotă spartă, care de dansat nu știe, de vorbit drăgăstos nu știe, de făcut cafeaua dimineața nu știe. Pun pariu că nici haine nu știe să calce nici mâncare să facă, așa cum am văzut eu pe la alții. Bineînțeles că în graba după rău făcători actul iubirii se consumă exact în aceeași seară fără nici un alt preludiu,  iar cadoul suprem – ceasul primit de la tatăl lui – este prins sublim de mâna ei. Nici ea nu prea vorbește. În afară că îl strigă de vreo câteva ori să o salveze, se rezumă doar în a zâmbi frumos la cameră. Cred că și un copil de 5 ani scotea câteva idei mai bune de film.

Cum nu e greu să vă imaginați, până la sfârșit, eroul cu mușchi îi omoară pe toți răii și o salvează neașteptat din apele învolburate pe prințesă. Rămâne totuși un răufăcător care va face subiectul lui Mecanicul 3. La pariu!

Dacă vă plac mușchii lui Statham, respectiv corpul perfect după două nașteri al Jessicăi Alba și vreți să vedeți niște peisaje superbe da, se merită să mergeți la film. Dacă nu vreți să intrați în depresie, dați o tură de bicicletă prin parc. O să vă simțiți mai bine, garantat!

 

13920657_627013924127518_8285305014845473287_n

(Sursa: Facebook)

 

 

 

 

 

 

 

 

By Published On: 29/08/2016Categories: Lady me, Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment