Loading Events

« All Events

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele, ediția august Bacău

16/08/2022 @ 18:00

petrecerea mamelor bacau
Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.
Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!
Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.
Cu mare bucurie revin la Bacău, unde, după prima întâlnire din luna iulie care a fost o bucurie pentru toate cele prezente acolo, am promis că vom reface grupul cu și mai multe mame dornice de a face din viața lor un loc echilibrat și plin de împlinire.
De data aceasta discutăm despre subiectul meu preferat, relațiile: de cuplu, dar și de prietenie, despre provocările cu care vin atunci când fiecare dintre persoanele implicate trece prin schimbări de rol social și/ sau emoțional.
Se spune că povestea are întotdeauna două adevăruri, întrebarea e: pe care-l luăm în calcul atunci când vrem să aducem pacea într-o relație.
Revine alături de noi, prietena mea, Alina Silvestru, psiholog, consilier în alăptare și doula cu care vom dezbate și vom concluziona dacă:
Supraviețuim, salvăm sau pur și simplu, plecăm?
Vă aștept cu drag la o seară cu fetele în oraș pe care sigur n-o veți uita curând!
Întâlnirea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că pentru înscriere, vă rog să completați acest formular: https://forms.gle/d5rN424uJFWXYcuj9
Locația va fi anunțată ulterior.
Îi mulțumesc din suflet prietenei mele Chisamera Mihaela, un model de femeie pe care mi-aș dori să o cunoașteți personal care mă susține la acest eveniment cu bijuterii minunate.
Și de asemenea, celor de la Boiron România și 4Colours care ne încurajează să ne facem timp pentru noi, oferindu-ne minunății în dar.
Vă așteptăm cu mare drag!

Details

Date:
16/08/2022
Time:
18:00

Snobbish Burger Bacău

Banca Natională 36
Bacău, Bacau România
+ Google Map

Comenteaza

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top