În spatele unui copil fericit stă o mamă care mănâncă pe furiș o înghețatăface baie singură în cadăiese cu fetele în orașmănâncă pe furiș o ciocolatăîși urmează viseleîși ascultă instinctulse iubește cu adevărat
În spatele unui copil fericit stă o mamă care mănâncă pe furiș o înghețatăface baie singură în cadăiese cu fetele în orașmănâncă pe furiș o ciocolatăîși urmează viseleîși ascultă instinctulse iubește cu adevărat
Mami pe tocuri - Modelul de mama esti tu!
Încarc Evenimente

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.
Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!
Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.

De data aceasta ne vedem în grădină la o ediție de vară.

Vorbim despre locațiile de vacanță potrivite familiilor cu copii, dar și pentru cupluri sau grupuri de prieteni, cum să ni le alegem, unde să le căutăm și cum să le găsim pe cele potrivite bugetului nostru.

Cel care ne va ajuta să găsim vacanța perfectă este Ciprian Enea, de la gulliverresort.ro

Și după ce avem vacanța pregătită, prima întrebare care va apărea pe buzele tuturor femeilor va fi, desigur:

Eu cu ce mă îmbrac?

Și pentru că nu haina îl face om, dar îl colorează, Santina Nicu, stilist la Re-Collection, ne va ajuta să ne alegem cele mai frumoase ținute, în funcție de unicitatea noastră.

O să probăm și o să scoatem cea mai frumoasă versiune din noi!

Întâlnirea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că pentru înscriere, vă rog să completați acest formular: Rezervare – Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele

Partenerii care ne susțin și ne sunt alături: Eisberg care ne aduc și de data asta salate sănătoase și gustoase, 4Colours care ne oferă cărți pentru mame care știu să își facă timp pentru ele și prietena noastră cea mai bună, Cristina Nichitus Roncea care surprinde cele mai frumoase clipe din eveniment.

Și alte surprize pe care le vom descoperi împreună, la petrecere!

Vă așteptăm cu mare drag!

Comenteaza

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top