Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele

72 72 people viewed this event.

Celebrăm și ascultăm FEMEIA din noi!

Starea de bine începe întotdeauna cu tine!

A treia zi de joi din fiecare lună este ziua dedicată nouă, mamelor, femeilor, care se întâlnesc la Green Tea.

Este ziua în care ne simțim ascultate, auzite, înțelese, ziua în care nu suntem judecate, ci acceptate fix așa cum suntem.
Este ziua în care avem Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele.

Dina, Monica, alături de Cati Calin, singurul formator de formatori in Metoda ESPERE® din Romania te invită la un exercitiu de ascultare de sine, să asculți femeia din tine, să afli ce trăiește, ce are nevoie și ce dorește în această etapa a vieții ei.

De multe ori, celelalte roluri de mamă, profesionistă, fiică, stăpână a casei ocupă intreg timpul, încât femeia din interior parcă rămâne închisă în dulapul cu mături. Te invităm să o faci pe Cenușăreasa să strălucească la Petrecerea mamelor – pentru a străluci pentru tine însăți și a aduce la lumină Femeia din spatele tuturor rolurilor.

În luna martie celebrăm Femeia, iar de data asta, nu doar că o celebrăm, dar o și ascultăm activ.

Vom sta cu ea la povești, o vom accepta, o vom înțelege, o vom iubi, o vom îmbrățișa, o vom sorbi din priviri, o vom pune alături de mama, prietena, iubita, soția, și o vom celebra pentru tot ceea ce ESTE!

Și ca să pleci acasă cu un simbol al Femeii din tine, ceva ce este acum cel mai important pentru tine, vom face împreună…CERCEI amintire! Dacă sunt doamne care nu poartă cercei, le vom sprijini să își creeze brățară amintire. Important este că ne vom asculta și vom crea împreună cele mai dragi amintiri simbol de celebrare a FEMEII din noi!

Pe 21 martie, de la ora 18.00, la Ceainăria Green Tea, vă așteptăm cu mare drag la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele ca să ne relaxam împreuna, să împărtășim experiențe de viață, să ne sprijinim sincer, fără judecată.

În plus, luna aceasta sărbătorim aniversatele lunii, respectiv cele născute în zodia Pești, să ne inspire la relaxare și contemplare!

Să fie partyyy! 🥳🥳🥳

Costul participării este 50 lei/ persoană și include: starea de bine, cadou de bun venit, bilet de participare la tombole surpriza, comunitate de suport și multe altele pe care le veți descoperi pe parcurs.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugam să să vă înscrieți folosind acest formular:

https://forms.gle/wyJzrg6ggchq85WL6

Vă așteptăm cu drag!

Parteneri: EisbergNALAJoa by CatworkGreen Tea, Prajitura din Natura

To register for this event email your details to dina.taralunga@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-03-21 @ 18:00 to
2024-03-21 @ 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends