Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele

by
33 33 people viewed this event.

Tenul meu, încrederea mea!

Starea de bine începe întotdeauna cu tine!

A treia zi de joi din fiecare lună este ziua dedicată nouă, mamelor, femeilor, care se întâlnesc la Green Tea.

Este ziua în care ne simțim ascultate, auzite, înțelese, ziua în care nu suntem judecate, ci acceptate fix așa cum suntem.

Este ziua în care avem Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele.

În luna aprilie, personajul principal al evenimentului este pielea noastră.

Unul dintre cele mai ”prezentabile” organe din întreg corpul omenesc, trăim o perioadă foarte provocatoare din acest punct de vedere.

Oriunde privești, mai dai peste un tratament antirid, peste o injecție care promite tinerețe veșnică, peste un ulei care îți schimbă culoarea și toate, doar, doar, prindem mai multă încredere în noi să ne placă lumea.

Dar cum ar fi dacă, am putea să deținem noi controlul propriului corp, tenului nostru, să îl tratăm cu blândețe ca parte din noi, și să îl acceptăm așa cum e, mai ridat, mai alb, mai cum o fi, și să începem să ne iubim necondiționat pe noi, și mai apoi, pe cei din jur?

Cum ar fi, oare?

În aprilie, vă invităm alături de noi să facem acest minunat exercițiu.

Cu ajutorul unui aparat de dermoanaliză, fiecare dintre noi va pleca acasă cu un test despre tipul de ten pe care îl are.

Iar, în completare, Roxana Guzu, makeup artist, ne va oferi un plan universal valabil, un MUST al curățării și menținerii sănătății tenului ca să știm cum să fim frumoase și cu tenul sănătos, cu blândețe și iubire de sine.

Pe 18 aprilie, de la ora 18.00, la Ceainăria Green Tea, vă așteptăm cu mare drag la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele ca să ne relaxam împreuna, să împărtășim experiențe de viață, să ne sprijinim sincer, fără judecată.

În plus, luna aceasta sărbătorim aniversatele lunii, respectiv cele născute în zodia Berbec, să ne inspire la hotărâre și determinare!

Dar și un Taur special, pe nume Monica cea minunată, care va fi liberă la pupat și luat în brațe! Iar noi nu o vom ierta și o vom pune să ne dea de băut, iar ea nu ne va refuza :))

Să fie partyyy! 🥳🥳🥳

Costul participării este 50 lei/ persoană și include: starea de bine, cadou de bun venit, bilet de participare la tombole surpriza, comunitate de suport și multe altele pe care le veți descoperi pe parcurs.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugam să să vă înscrieți folosind acest formular:
https://forms.gle/FK8pWsr4X3DLu5Gy9

Vă așteptăm cu drag!

Parteneri: EisbergNALADistrict 24, Green TeaPrajitura din Natura

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/FK8pWsr4X3DLu5Gy9 →

 

Date And Time

18/04/24 / 18:00 to
18/04/24 / 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends