Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – aprilie 2022

219 219 people viewed this event.

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.

Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.

De data aceasta avem o ediție specială pentru că Monica ne-a invitat la ziua ei de naștere, cu prosecco – da, asta a fost ideea mea 🙂 și invitate care să ne răspundă întrebărilor pe tema lunii: Provocările femeilor după 40 ani.

Ce să mâncăm să ne menținem silueta, cu ce să ne cremuim ca să ne menținem tinerețea, cum să ne mai doară și la teniși ca să nu mai facem riduri, practic, cum să ne trăim următorii 40 ani cu varianta noastră relaxată.

Va fi o discuție liberă și absolut de vis după câteva pahare de licoare fermecată în pahar cu picior.

Alături de sărbătorita serii, Monica Popescu, vă aștept cu drag la o seară cu fetele în oraș pe care sigur n-o veți uita curând!

Întâlnirea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că pentru înscriere, vă rog să completați acest formular:

https://forms.gle/68j7jUUgSfekfGre6

Partenerii care ne susțin și ne sunt alături:
Eisberg care ne aduc și de data asta salate sănătoase și gustoase, 4Colours care ne oferă cărți pentru mame care știu să își facă timp pentru ele și prietena noastră cea mai bună, Cristina Nichitus Roncea care surprinde cele mai frumoase clipe din eveniment.

Și, taaa- taaaam, prosecco de la https://www.facebook.com/Serena1881Prosecco

Iar pentru că este o ocazie specială, iar planetele se aranjează cum vrea Dina mai bine, dacă e prosecco, atunci să fie și…..da, nici nu vă zic! E surpriză!

Atât vă spun: e ceva ce eu iubesc să port tare, tare mult, iar în povestea aceasta îmi este alături prietena mea, Mihaela.

https://www.facebook.com/chisamera.mihaela

Vă așteptăm cu mare drag! 

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/68j7jUUgSfekfGre6 →

 

Date And Time

28/04/22 to
28/04/22
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends