Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – ianuarie 2023

225 225 people viewed this event.

Blue Monday is the new Pink Thursday!

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.
 
Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit! Cine are, cine nu, ecuația e și mai simplă 🙂
 
Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.
 
În prima lună a anului 2023, reinventăm starea de bine și modelul petrecerilor de până acum.
 
Vom avea mai mult timp de vorbă între noi, vom povesti din experiențe personale și vom pleca acasă cu o garantată stare de bine și relaxare.
 
Și începem, desigur, în mare forță în săptămâna cu așa numita Cea mai depresivă zi din an, Blue Monday.
 
Iar pentru că încă nu s-a inventat ziua depresivă pe care noi, la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele să nu găsească soluție, la această ediție vorbim despre cum să intrăm în noul an – da, ați auzit bine, noul an care începe în 22 ianuarie, cum să lăsăm Blue Moon să-și facă de cap că oricum vorbim despre ea la timpul trecut și cum să facem să se alinieze planetele în favoarea noastră, că nu fac ele ce vor din noi.
 
Invitați, unu și unu.
 
Eu și Monica :))
 
Eu cu Human Design și fantastica lume ce abia așteaptă să fie descoperită în noi, iar Monica ne aduce super invitatul numit Lăcrămioara, trainer și coach: https://www.facebook.com/LacramioaraOcunschi ce ne va ajuta să punem în practică ceea ce la stres ne iese cel mai greu: comunicarea non violentă.
 
Amândouă și împreună vă așteptăm cu mare drag la un nou început și o reinventare a ceea ce numim, cele mai faine întâlniri între mame, Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele sau cum să pleci de acasă motivat.
 
Alături de noi ne vor fi și de această dată:
– Eisberg România – https://www.facebook.com/eisbergromania, și
– Cristina Nichitus Roncea cu fotografiile ei spectaculoase!
 
Plus ceva surprize de descoperit în seara evenimentului.
 
Le mulțumim tare, tare pentru susținere!
 
Întâlnirea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că pentru înscriere, vă rog să completați acest formular: https://forms.gle/XL8THkiaf5WNfCCo6

Blue Monday is the new Pink Thursday!

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/XL8THkiaf5WNfCCo6 →

 

Date And Time

2023-01-19 to
2023-01-19
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends