Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – iunie 2022

196 196 people viewed this event.

Sănătatea pielii pe perioada verii

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.

Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.

La această ediție vom vorbi despre cum ne menținem sănătatea pielii pe perioada verii, ce produse să folosim ca să ne păsătrăm tenul tânăr și ce metode cosmetice sunt mai potrivite pentru estomparea ridurilor și fermitatea pielii fără să ne agresăm tenul.

Toate aceste informații prețioase ne sunt aduse de Diana Tomescu, estetician de 17 ani de care eu m-am îndrăgostit pe loc din momentul în care am intrat la ea în cabinet.

Vă rog să nu mă credeți pe cuvânt și chiar să vedeți voi cum este energia ei!

Iar ca să ne fie vacanța relaxantă și liniștită, că ni se aștern în față 3 luni de vară și planuri în familie, este important să vedem cum să facem să cădem de acord cu partenerul despre destinație.

Zice o vorbă: o femeie fericită, o familie întregită!

Cristian Petre, blogger dar și mult mai multe, cu o poveste de viață foarte frumoasă și impresionantă vine să ne povestească el cum a adus liniștea în familia lui pe care și-a dorit-o întregită atât de mult!

Alături de Monica Popescu, vă aștept cu drag la o seară cu fetele în oraș pe care sigur n-o veți uita curând!

Întâlnirea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că pentru înscriere, vă rog să completați acest formular: https://forms.gle/4q8fGMgw7935ubpg8

Vă așteptăm cu mare drag!

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/4q8fGMgw7935ubpg8 →

 

Date And Time

2022-06-16 @ 18:00 to
2022-06-16 @ 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends