Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – martie 2022

95 95 people viewed this event.

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.

Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.

Întâlnirea este gratuită, locurile sunt limitate, iar certificatul verde obligatoriu.

La această ediție vom vorbi despre Relațiile de cuplu în situații de criză: cum le identificăm, cum le gestionăm, cum să nu le evităm, dar mai ales cum să trecem prin ele cu deschidere și acceptare.

Invitații noștri vor fi:
– Claudia Jimeno, https://amaneser.ro/echipa/claudia-jimeno-beltran/, specialist ]n dezvoltare personala și creștere spirituală, ne va vorbi despre femeia în relații de cuplu aflate în criză
– Ramona Oros, https://www.facebook.com/ramona.oros.3 care ne va vorbi despre cum să ne păstrăm feminitatea în vreme de criză și să avem încredere în noi
– Daniel Osmanovici, https://www.facebook.com/daniel.osmanovici.ro, blogger, ne va vorbi despre perspectiva masculină atunci când vine vorba de criză în cuplu

Alături de Monica Popescu, vă aștept cu drag la o seară cu fetele în oraș pe care sigur n-o veți uita curând!

Pentru înscriere, vă rog să completați acest formular:
https://forms.gle/V8vjfHArJtf2p9by9

Partenerii care ne susțin și ne sunt alături:
Itsy Bitsy, Eisberg, iar fotografiile ne vor fi făcute de Cristina Nichitus Roncea.

Iar pentru momente unice de relaxare și reconectare, prietenii mei buni de la Vitality Asian Spa: https://vitalityasianspa.ro/ ne aduc paradisul la picioare. Credeți-mă pe cuvânt!

Vă așteptăm cu mare drag!

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/V8vjfHArJtf2p9by9 →

 

Date And Time

2022-03-31 to
2022-03-31
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends