Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – noiembrie 2022

176 176 people viewed this event.

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.

Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.

În ultima lună a toamnei, când zilele încep să devină din ce în ce mai scurte, iar nopțile lungi și reci vorbim despre

Cum ne păstrăm starea de bine și în zilele mohorâte.

Și pentru că am vorbit la edițiile anterioare despre ”starea de bine începe cu mine”, continuăm în aceeași direcție să dezvoltăm subiectul cu Claudia Jimeno Beltran, specialist în dezvoltare personală și creștere spirituală, direcții în care și-a dedicat întreaga viață și anii de studiu.

În anul 2001 a înființat Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer care înseamnă “Rasaritul fiintei tale”, deoarece crede că fiecare dintre noi este precum un soare care poate străluci mai mult în fiecare zi, singura problemă este că nu știm cum. Dar cu siguranță o să ne spună la ediția din această lună, mai ales când soarele nu prea se arată pe cer 🙂

Apoi, o avem invitată pe Roxana Guzu, Makeup Therapist și Yoga Face Trainer. Din anul 2013 este prezentă ca și Makeup Artist în industria media de fashion, televiziune, videoclipuri și editoriale, din anul 2017 susține și cursuri de terapie prin machiaj, iar din anul 2021 este Yoga Face Trainer.

”Lumea machiajului mi-a oferit puterea de a fi EU, de a mă exprima și de a-mi pune amprenta în terapia prin machiaj, dintotdeauna fiind atrasă de stilul frumos.
Terapia prin machiaj am experimentat-o prima dată pe mine, în urma unor evenimente care s-au petrecut în viața mea și ajungând în punctul 0, am dat reset vieții și am început să dezvolt acest concept de Makeup Therapy”, spune Roxana, iar noi abia așteptăm să învățăm starea de bine de la ea.

Iar la final, ca să vă convingem pe deplin că avem toate variantele de relaxare pentru toate dintre noi, o avem pe Amalia Cristea, psiholog, care ne va povesti despre metoda (re)găsirii stării de bine cu ajutorul cailor. Nu vă zic mai mult, dar vă promit că e mai mult decât fascinant ce face ea!

Alături de Monica Popescu, vă aștept cu drag la o seară cu fetele în oraș pe care sigur n-o veți uita curând!

Alături de noi ne vor fi și de această dată: 4 Colours – https://www.facebook.com/dan.bacalum, Eisberg România – https://www.facebook.com/eisbergromania, și Cristina Nichitus Roncea cu fotografiile ei spectaculoase!

Le mulțumim tare, tare pentru susținere!

Întâlnirea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că pentru înscriere, vă rog să completați acest formular:
https://forms.gle/VpwvyEfpiUWcC9aQ7

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/VpwvyEfpiUWcC9aQ7 →

 

Date And Time

2022-11-17 @ 18:00 to
2022-11-17 @ 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends