Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele – octombrie 2022

174 174 people viewed this event.

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.

Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.

La ediția din mijlocul toamnei, vorbim despre Frumusețe, in and out.

Frumusețea vine din interior și se arată în exterior. Nu e doar despre interior sau exterior. Despre cum arătăm exclusiv. Sau cum ne comportăm exclusiv.

E o combinație magică între a fi frumos pe interior și a o arăta frumos pe exterior. Un întreg.

Vom vorbi pe această temă cu Manuela Tiron, psiholog cu 20 de ani experienta care ne va ajuta să înțelegem ce reprezintă mai concret frumusețea interioară, ne naștem cu ea, o putem dezvolta în timp și cum o putem scoate în evidență în viața noastră cotidiană.

O va completa Ana Roșca, mama antreprenoare implicata in foarte multe proiecte sociale și care de curând, în pandemie, a preluat Urban Mom Studio, un salon de înfrumusețare unde femeile se detaseaza de provocarile zilnice si se incarca simtindu-se frumoase, având grija de ele.

Vom avea o seară în care vom despica frumusețea-n patru, ca apoi, să îi rearanjăm piesele pentru o înțelegere și vizualizare completă a ei.

Alături de Monica Popescu, vă aștept cu drag la o seară cu fetele în oraș pe care sigur n-o veți uita curând!

Alături de noi ne vor fi și de această dată: 4 Colours – https://www.facebook.com/dan.bacalum, Eisberg România – https://www.facebook.com/eisbergromania, Cristina Nichitus Roncea cu fotografiile ei spectaculoase și surprize, surprize de la Www.saryacouturemakeup.com.

Le mulțumim tare, tare pentru susținere!
Întâlnirea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că pentru înscriere, vă rog să completați acest formular:

https://forms.gle/puNxhhi3nGdKzcxS6

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/puNxhhi3nGdKzcxS6 →

 

Date And Time

2022-10-20 @ 18:00 to
2022-10-20 @ 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends