Dina Bento

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele

77 77 people viewed this event.

Cum deblocăm comunicarea în iubire

Starea de bine începe întotdeauna cu tine!

A treia zi de joi din fiecare lună este ziua dedicată nouă, mamelor, femeilor, care se întâlnesc la Green Tea.

Este ziua în care ne simțim ascultate, auzite, înțelese, ziua în care nu suntem judecate, ci acceptate fix așa cum suntem.

Este ziua în care avem Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele.

Februarie, se știe, este luna iubirii. Și ce-ar fi lumea fără iubire?

S-au dat războaie, s-a divizat lumea, generații întregi au murit în numele iubirii și tot în numele iubirii ducem astăzi bătălii interioare de care nici măcar noi nu suntem conștienți. Ce să mai zicem de cei iubiți de lângă noi pe care de cele mai multe ori, îi rănim poate mai tare decât pe un străin.

Invitata noastră, Andreea Goliță – psihoterapeut sistemic de cuplu și familie acreditat internațional in Terapia centrata pe emoții (EFT) și co-fondator al centrului Psihologie Cuantica din București va aduce puțină lumină în bezna care înconjoară, uneori, acest cuvânt atât de căutat, de dorit și de așteptat și totuși, atât de puțin înțeles la nivel profund.

Vom vorbi astfel, despre:

Cum deblocăm comunicarea în limbajele iubirii

Și pentru că tema este amplă și demnă de un maraton de informații și claritate, Valentina Secară, mama, educator, formator de adulti, coach, consultant in educatie, cu o pasiune pentru dezvoltarea oamenilor mici si a oamenilor mari ne va ajuta să luăm cu noi, acasă, lucruri pe care să le aplicăm practic.

Că na, iubirea se face în minim 2 🙃

Pe 15 februarie, de la ora 18.00, la Ceainăria Green Tea, vă așteptăm cu mare drag la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele ca să ne relaxam împreuna, să împărtășim experiențe de viață, să ne sprijinim sincer, fără judecată.

În plus, luna aceasta sărbătorim aniversatele lunii, respectiv cele născute în zodia Vărsător, excentricele noastre, veniți!

Să fie partyyy! 🥳🥳🥳

Costul participării este 50 lei/ persoană și include: starea de bine, cadou de bun venit, bilet de participare la tombole surpriza, comunitate de suport și multe altele pe care le veți descoperi pe parcurs.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugam să să vă înscrieți folosind acest formular:
=

Vă așteptăm cu drag!

Parteneri: EisbergNALAJoa by CatworkGreen Tea

To register for this event email your details to dina.taralunga@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

15/02/24 / 18:00 to
15/02/24 / 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends