Dina Bento

Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun

78 78 people viewed this event.

Cine participă tot anul la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele, în decembrie, se știe, se bucură de Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun.

Același eveniment prin care încurajăm femeile si mamele să își ofere timp de calitate, din puținul timp rămas pentru ele și să se înconjoare de oameni resursă.

Doar că în decembrie e cu Moș Crăciun și colinde ♥️

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.

Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!

Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care au nevoie de atenție, accepetare că sunt perfecte așa cum sunt, înțelegere că toate greșim și toate merităm să fim iubite, este locul unde venim singure și plecăm făcând parte dintr-o comunitate care ne susține și ne este mereu alături!

Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun este un eveniment la care invităm toate mamele și femeile care au nevoie să fie luate în brațe și apreciate pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce fac.

Vă așteptăm cu ceai cald, vin fiert, multe surprize, cu foarte mult drag și mai ales cu Secret Santa.

Așa că cine vine la petrecere este rugat să aducă un mic cadou, fără limită de preț, cu atât mai mult să oferim valoare sentimentală decât materială, frumos ambalat pentru o mămică din grupul petrecerii.

Un cadou oferit din inima, așa cum ne-ar plăcea și nouă să primim.

Întâlnirea este gratuită, locurile sunt limitate, iar starea de bine garantată.

Pentru înscriere, vă rog să completați acest formular:
https://forms.gle/jPv6jkcAW7MtrukJ7

Mulțumim partenerilor care ne susțin: 4 Colours, Eisberg România, Cristina Nichitus Roncea.

Vă așteptăm cu mare drag!

To register for this event please visit the following URL: https://forms.gle/jPv6jkcAW7MtrukJ7 →

 

Date And Time

2022-12-15 @ 18:00 to
2022-12-15 @ 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends