Dina Bento

Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun

90 90 people viewed this event.

Cine participă tot anul la Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele, se știe că în decembrie se bucură de Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun.

Același eveniment prin care încurajăm femeile si mamele să își ofere timp de calitate, din puținul timp rămas pentru ele și să se înconjoare de oameni resursă.

Doar că în decembrie e cu Moș Crăciun, colinde, multă relaxare, stare de bine care să cuprindă toată cele 12 luni de provocări, lecții și reușite ♥️

Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care au nevoie de atenție, acceptare că sunt perfecte așa cum sunt, înțelegere că toate greșim și toate merităm să fim iubite, este locul unde venim singure și plecăm făcând parte dintr-o comunitate care ne susține și ne este mereu alături!

Petrecerea mamelor fără petrecere de Crăciun este un eveniment la care invităm toate mamele și femeile care au nevoie să fie luate în brațe și apreciate pentru ceea ce sunt și mai apoi, pentru ceea ce fac.

Iar cel mai potrivit om pentru a ne învăța cum să facem asta cu inima dechisă este Daiana Rădulescu, cea care se știe că transformă orice femeie în zeiță. Și așa rămânem. O spunem noi, cele care am fost prezente când Daiana a mai trecut pe la noi.
Va fi un sfârșit de an cu blândețe și iubire de noi așa cum toate femeile merită!

Vă așteptăm cu ceai cald, vin fiert, multe surprize, cu foarte mult drag și mai ales cu Secret Santa.

Așa că cine vine la petrecere este rugat să aducă un mic cadou, fără limită de preț, cu atât mai mult să oferim valoare sentimentală decât materială, frumos ambalat pentru o mămică din grupul petrecerii.

Un cadou oferit din inima, așa cum ne-ar plăcea și nouă să primim.

În plus, sărbătorim cu drag Săgetătorii, această zodie a norocului, expansiunii și a focului pasiunii 🙂

Costul participării este 50 lei/ persoană și include: starea de bine, cadou de bun venit, bilet de participare la tombole surpriza, comunitate de suport și multe altele pe care le veți descoperi pe parcurs.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugam să să vă înscrieți folosind acest formular:

https://forms.gle/s9Z2x5yxU6QqsiRH9

Vă așteptăm cu drag!

Parteneri: EisbergNALAJoa by CatworkAlmond, Green Tea

To register for this event email your details to dina.taralunga@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-12-21 @ 18:00 to
2023-12-21 @ 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends