Muna Radu, Dina Bento

Te văd, te aud, te ghidez.

351 351 people viewed this event.

Tarot & more cu Dina

Fericiți sunt cei săraci cu duhul! auzim de multe ori, dar eu aș adăuga, că suntem fericiți atunci când suntem săraci conștient cu duhul.

Iar asta, dragii mei, ne face incredibil de bogați. Cu duhul, spiritul și mintea!

Odată ce știi că drumul tău este acum mai greu, dar te pregătește pentru următorii tăi pași măreți care îți vor schimba viața și alegerile, altfel reușești să te mobilizezi și să iei în piept provocările.

Odată ce știi că o problemă, o situație, o provocare poate conține mai mult decât o singură rezolvare, care, de obicei, e un automatism creat de mintea noastră setată pe supraviețuire și bazată pe un istoric, altfel ți se creează imaginea de ansamblu și poți lua decizii asumat și conștient. Și nu din teama de eșec, ci din curajul că ai puterea să-ți rescrii povestea!

Odată ce primești confirmarea că ceea ce simți e în acord cu tine și cu cei din jur, altfel prinzi curaj să-ți urmezi visul!

La bază, viața e despre cum vrem noi să fie. Poate fi un amalgam de situații cu care să ne luptăm pentru supraviețuire sau etape clare pe care să le acceptăm ca normale și lecții pentru împlinirea noastră.

Iar, Tarotul, pentru mine, se împarte între aceste două direcții.

Tarotul în Lumină și Tarotul în Umbră. De unde, în Tarotul din Lumină se citește, în cel din Umbră se ghicește.

Tarotul este un canal de comunicare cu Sinele nostru autentic, cel necondiționat de părinți, familie, societate și mediul înconjurător. Este un instrument care te ajută să te descoperi în profunzime, te ajută să înțelegi în ce etapă a vieții te găsești, cum să o gestionezi ca să poți trece mai departe în echilibru cu tine. Tarotul ajută să te înțelegi mai bine pe tine și pe cei din jur, să ai claritate asupra diverselor fațete ale provocărilor, să vezi ce nu poți vedea cu ochiul liber și pașii posibil de urmat pentru starea ta de bine.

Tarotul în Lumină nu aduce vești rele. Din contră, Tarotul spune adevărul ca să te prevină și să te ajute în drumul pe care tu, singur, decizi să îl urmezi.

Tarotul în Lumină nu e un blestem, iar în caz că dacă nu faci ce ți se spune, ești pedepsit. Tarotul e Lumina călăuzitoare care te ajută să te vezi cu adevărat. Te trimite la doctor când ai nevoie să te duci la doctor, la psiholog sau te întoarce la tine dacă ai pierdut drumul.

Tarotul nu prevestește moartea. Energia Morții e mereu în noi, așa cum e și Viața.

Putem muri de zeci de ori fiind în Viață cu Tarot sau fără.

Tocmai aici stă magia! Tarotul menține Viața autentică, te ajută să treci prin Moarte, închizând bucle din trecut care nu te mai susțin și nu te mai ajută, renăscând pentru a respira bucurie și echilibru cât mai mult posibil pe acest pământ.

Tarotul e intuiție și lumină doar atunci când este folosit de oameni care aduc lumină și claritate celor din jur.

Restul e doar umbră.

Eu sunt Dina, mă ajut de Tarot, Human Design și Gene Keys și absolut de intuiția mea pentru a-i ajuta pe cei din jur să se înțeleagă mai bine ca să ia decizii asumate și echilibrate în viață. Să nu se mai saboteze.

Cred că fiecare om este bun de la naștere, văd potențialul în fiecare dintre noi, iar scopul meu este să îi ajut pe cei deschiși să primească, să și-l identifice, iar apoi, să și-l urmeze.

În acest context, vă aștept sâmbătă, 6 mai, de la ora 11, la Atelierul Muna din Calea Victoriei, nr. 190 pentru 3 ore în care vă veți descoperi propriul drum pe care să-l urmați cu încredere și echilibru.

Grupul este de maxim 4 persoane, costul 300 lei/ sesiune.

Pentru înscriere, vă rog să completați acest formular

Vă aștept cu drag!

Event registration closed.
 

Date And Time

06/05/23 / 11:00 to
06/05/23 / 14:00
 

Registration End Date

04/05/23
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends