Ghicitoare: Unde stai pe jocuri, gândești jocuri, creezi jocuri și nu e școala online? Și te lasă și mama.

Odată cu venirea mult așteptatei perioade fără teme în viața părinților de copii cu școală online, perioadă numită și vacanță, Andre a încheiat și cel de-al doilea modul de la cursul de programare făcut la Logiscool.

Așa cum vă spuneam și toamna trecută, după ce-a terminat primul modul, pentru mine cursurile de programare la Logiscool continuă să fie unele dintre puținele motive de bucurie că stă copilul pe ecrane. E ca o ploaie de vară în mijlocul secetei, e ca și cum se pogoară Sfântul Duh peste mine și-mi confirmă: ”Relaxează-te! Abia acum e pe mâini bune!”. Nu că la școala on line n-ar fi fost pe mâini bune, dar numai eu știu cât a trebuit să-l verific să nu stea pe jocuri în timpul orelor. Măcar la Logiscool stă pe jocuri, face jocuri, gândește jocuri, creează jocuri și toate într-o relaxare deplină în casă. Aleluia!

De data aceasta, pentru a vă oferi mai multe detalii despre experiența noastră la Logiscool și de ce consider că e o variantă bună de opțional la copii, l-am rugat pe Andre să-mi răspundă la câteva întrebări. Am zis să aveți informația brută, direct de la sursă, că de la mama o știți deja: dacă vreți să nu vă mustre conștiința că stă copilul prea mult pe ecrane, înscrieți-l la Logiscool ca să descoperiți în copil abilități precum desenul sau creativitatea de care poate, nici nu aveați habar.

– Așadar, Andre, tocmai ai încheiat modului 2 din Cursul de programare la Logiscool.

– Da!

– Cum ți s-a părut?

– Mi-a plăcut, de data asta am învățat comenzile mai bine.

– Adică, ce anume ai învățat?

– Cum să fac lucruri mai complicate, de exemplu cum să colorez diferit personajele din jocuri. Înainte nu știam, dar mi-a arătat doamna, iar acuma știu și eu.

– Cu alte cuvinte, ai prins încredere în forțele tale proprii.

– Da, dar știu și mai multe lucruri.

– Dintre toate lucrurile învățate, ce ți-a plăcut cel mai mult și cel mai mult?

– Păi că pot folosi comenzile rapid, că acum le știu și pot termina un task mult mai repede ca înainte. Ai văzut cum îmi merg mâinile pe tastatură?

– Am văzut, ești foarte agil! Simți că ai mai învățat și altceva în afară de comenzi și să faci jocuri?

– Hmmm….să am răbdare. Unii copii se mai încurcau….

– Uneori și tu.

– Uneori și eu, da și atunci trebuie să stai după fiecare până ajunge unde e toată lumea.

– Ăsta e un lucru foarte important, să știi. Cum era zicala aia? Cu răbdarea….

– ….trecem marea. Și-am trecut-o :) Mai ai întrebări?

– Una singură. Mai dorești să adaugi ceva interviului nostru?

– Vreau modulul următor.

Râsete.

– Și dacă ai merge la modulul următor, ce-ai vrea să înveți nou?

– Să fac un joc cu tancuri cu care să mă joc cu verișorii când vin la mine.

În completarea acestui interviu, opinia mamei este că de departe cea mai mare achiziție în materie de abilități dezvoltate, dincolo de cele tehnice, sunt cele legate de răbdare în cazul copilului agitat și fără de stare. Datorită interesului pentru proiect, vrând – nevrând, a trebuit să-și testeze răbdarea la maxim, ceea ce pentru mine e mai mult decât speram!

În această perioadă, Logiscool are înscrierile deschise, iar pentru orice informație, înscriere sau solicitare de curs demo puteți intra direct în legătură cu ei, accesând acest link. 

 

În plus, voi reitera detaliul care face diferența și pe care l-am menționat și în articolul precedent, relațiile cu clienții nu au grad de comparație la Logiscool! Orele pierdute se recuperează, și atunci când a picat internetul, dar și când mama a plecat de-acasă, iar copilul s-a luat cu soră-sa și-a uitat să se conecteze. Și nu în ultimul rând, fiecare copil pleacă de la curs cu lecția clarificată.

V-o spun sincer, mă unge la suflet implicarea lor!

 

Sursa foto

 

 

 

 

 

 

Share This Story!

Leave A Comment