Idei de cadouri pentru domnii din viața noastră

De câte ori ne apropiem de finalul verii, mă încearcă mereu un sentiment dulce-amărui de bucurie că începe școala iar copiii vor fi în extaz să se reîntâlnească cu colegii și doamna învățătoare, și de tristețe că se duc nopțile calde de vară cu stele multe pe cer de care orice mamă se bucură, mai ales pe la 2 noaptea când leagănă copilul din cauza unui vis urât.

În plus, în cazul meu, o dată cu venirea toamnei sosește și acel moment special din viața oricărei femei cu bărbat acasă, când tot universul se face frate cu nevasta și încep să cotrobăiască prin toate straturile de materie cenușie, după idei pentru:

Ziua soțului meu

Întotdeauna mi s-a părut că e mult mai greu să găsești cadouri pentru bărbați decât pentru femei. Noi, femeile, avem mereu nevoie de ceva: un parfum, o geantă nouă, o cremă, o vacanță, doua vacanțe, trei vacanțe, niciodată nu sunt suficiente vacanțe, cărți, carduri cadou la magazine de haine, bijuteriile niciodată nu dau greș, chiar dacă nu-i plac le poate vinde sau schimba cu altceva, deci, idei, câte vrei.

La bărbați, însă, în afară de o cămașă, o cravată, un ceas pe care sunt convinsă că deja le are din anii anteriori, cu ce l-ai mai putea surprinde? Merge și la el o vacanță, dar să te asiguri că nu și-a planificat nimic în weekendul acela, merge și ceva legat de hobby-urile lui, dar la fel, să te asiguri că între timp nu și l-a schimbat. De obicei, azi le place tenisul, mâine vor la pescuit.

Cu al meu, viața e și mai complexă.

Are un singur hobby, cântatul la chitară, sau, mă rog, să spunem două dacă luăm și partea cu mersul cu barca, dar eu am renunțat să-i mai cumpăr ceva în direcția aceasta. El știe mai bine ce chitări, ce amplificatoare, ce marcă, ce tip. Iar cu iahtul, ce să spun, m-a mai amânat o tură mătușa cu moștenirea.

Apoi, la haine nu mă mai bag de când i-am luat acum câțiva ani vreo 3 ținute din care a rămas numai cu o pereche de pantaloni. Restul le-a dat înapoi că nu au fost pe placul lui. După 7 ani de relație am înțeles că lui nu-i place să i se cumpere haine. El știe mai bine ce vrea.

Bun și asta.

Și-atunci, ce cumpărăm cadou la bărbații noștri?

Că șosete și chiloți îi aduce Moș Crăciun.

Păi, să vedeți.

De vreo câțiva ani încoace, pentru că problema era departe de a se rezolva repede și eficient, am început s-o iau în sens invers și să schimb perspectiva întrebării:

Ce mi-ar plăcea mie să primească el cadou?

Deci, femeile astea sunt ceva de groază!

Dar stați să vezi, acum, idei:

1. Un parfum nou. Niciodată nu ai suficiente parfumuri, niciodată nu te saturi de mirosul partenerului tău. Cel puțin, în cazul meu. Iar acum, să vedeți partea și mai bună: cei de la Douglas,  de unde cumpăr eu marea majoritate a parfumurilor, au în magazinul online acest meniu de cadouri unde am găsit niște lucruri super frumoase, pe care le primești în urma anumitor achiziții. Nu știu despre voi, dar eu am găsit această geantă de sală tare frumoasă, numai bună pentru el.

www.mamipetocuri.ro

2. Un ulei de barbă.În ciuda faptului că soțul meu nu are barbă, din cauza sensibilității pielii un astfel de ulei ajută la hidratare, înmoaie firele de păr și ajută la bărbierit. E testată treaba deja, a primit acum vreo 2 ani un astfel de ulei și de atunci e nelipsit din produsele lui cosmetice. Există și câteva seturi de îngrijire, pentru cei care chiar se laudă cu o barbă întreținută corespunzător. Nu cred să fie ceva mai neplăcut în viață, cum e un bărbat cu barba neîngrijită care vrea să te pupe. Iar acum sunt și la reducere, primiți cadou și un gel de duș, deci merită cumpărat chiar și dacă nu e ziua lui de naștere!

www.mamipetocuri.ro

3. O cremă de față. Păi dacă nu suntem noi să-l facem dimineața să se simtă bine și împrospătat, atunci cine? În plus, când își mai dă ochii peste cap la cele jdemii de creme și cremulițe din geanta voastră, aveți și voi o scuză: păi tu nu ai? Una a ta face cât toate ale mele.

www.mamipetocuri.ro

Și nu în ultimul rând, pe principiul:

Orice soție își cumpără cadou de ziua soțului, pentru că orice soț își dorește de ziua lui o soție fericită, eu mi-am ales acest pouch pentru că oricum aveam nevoie de o mască de față.

www.mamipetocuri.ro

În plus, transportul e gratuit, împachetatul de cadou inclus, iar reducerile de vară mai sunt încă disponibile.

Exact cum îi stă bine unei fecioare, acest responsabil al curățeniei, ordinii și disciplinei, iubitor de eleganță, sănătate și look!

Să ne trăiți că ne trebuiți!

 

 

By Published On: 29/08/2020Categories: Stil de viață0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment