Joaca e ruptă din raiul fericirii în familie

La una dintre întâlnirile noastre între mame, vorbeam despre copii, normal, despre ce pot vorbi mamele între ele :) și eu am început să povestesc cum la noi acasă cine trebuie să se bage în piscine cu copiii când suntem în vacanță este tati pentru că toată lumea știe că:

– Lui mami nu-i place apa!

Cine trebuie să facă micul dejun în weekend este:

– Tati, pentru că lui mami îi place să bea cafeaua de dimineață singură, în spațiul ei!

Și cine construiește împreună cu copiii este:

– Tati pentru că lui mami îi place să facă poze la proces.

Stați, nu vă ambalați, că în timp ce el se joacă cu jocuri de construcție în weekend, eu în restul săptămânii fac curățenie, mâncare și duc copiii la școală.

Totul se compensează :)

Și de departe, jocul care aduce cea mai mare liniște la noi în casă este jocul de construcție, Playmobil.

Ce este diferit la Playmobil?

Împacă pe toată lumea, de la copii, așa ca Beti, care nu au răbdare cu piese mici, dar iubesc să monteze pereți mari de la clădiri și să lipească autocolante pe ele, până la copii care sunt fascinați de citit scheme și hărți, așa ca Andre.  În timp ce tati este prezent să admire construcția în toată splendoarea ei.

Iar mami să facă poze să trimită la buni, ca nu cumva să nu afle întreg plai moldovenesc ce nepoți pricepuți are ea.

Primul Playmobil l-a primit Beti acum vreo câțiva ani de la tati. Era o valijoară roz care se transforma într-un dulap de haine pentru două păpușele incluse care mergeau la plajă. A fost o nebunie, de câte ori mergeam pe undeva, Beti își lua valiza cu jucării ca să se joace în mașină.

Apoi, au primit un set de pescuit, apoi de pădurar, pe care le-au montat și demontat până le-au învățat pe de rost. Apoi, le-au combinat, fetele de la plajă cu mașina de pădurar, pădurarul cu pescarul până s-au adunat toți la aceeași masă rotundă, că la final, farmecul Playmobil să deschidă un întreg univers plin de creativitate și imaginație.

Cerul e limita în a combina piesele și a crea o lume de vis!

Vreau și eu un Playmobil! Pot?

Cel mai frumos Playmobil l-am primit de la partenerii noștri de la Unicornul vesel în ziua în care am organizat primul eveniment Micii pizzari.

L-au construit copiii cu o poftă așa cum mănânci o înghețată cu 3 cupe, și s-a făcut o liniște în casă de nu știam dacă e vis sau realitate.

Playmobil

Era realitate! În timp ce copiii se jucau cu cel mai gustos set de joacă de la Playmobil. Ia priviți cât de similare sunt culorile și piesele Playmobil cu o Pizzerie reală.

 

Concurs Playmobil

Împreună cu Speed Pizza, pizzeria pe care cu mândrie o reprezint și Unicornul Vesel care ne-a ajutat să descoperim lumea fantastică Playmobil oferim 7 seturi de Pizza Playmobil uriaș de 167 de piese, ca să confirmați că joaca e ruptă din raiul fericirii în familie.

Cum câștig?

1. La comanda oricărui produs de pe site-ul Speed Pizza, prin aplicatie sau telefon 021 9001 utilizând codul ”Playmobil” intrați automat în concurs.

2. Concursul se desfășoară între 1- 7 iunie, urmând ca pe 8 iunie să se extragă cei 7 câștigători ai jocului Pizza Playmobil.

3. Câștigătorii se vor anunța pe site-ul Speed Pizza și Mami pe tocuri, iar fiecare câștigător va fi contactat de colegii de la Speed Pizza pentru a stabili detaliile cu privire la ridicarea premiului.

4. Se acceptă mai multe înscrieri în concurs pentru același nume, însă nu uitați să menționați în comandă codul ”Playmobil”.

5. Concursul se desfășoară doar în București.

Fiecare Pizza Playmobil vine la pachet cu starea de bine în familie!

Playmobil

Succes!

By Published On: 01/06/2022Categories: Campanii și proiecte, Uncategorized0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment