Review mașină de spălat rufe Samsung EcoBubble

Dacă ar fi să-mi iau mâine o mașină de spălat rufe nouă, fără nici un dubiu tot un Samsung mi-aș lua.

Pe cea despre care vă vorbesc în video-ul de mai jos o folosesc de aproximativ 1 an jumătate și în continuare este piesa de rezistență din casă împreună cu sora ei, uscătorul.

O iubesc pentru că:

  • are programe care satisface spălarea tuturor tipurilor de rufe dintr-o familie, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție. De exemplu, are programe de 15 minute pentru hainele foarte puțin murdare, de 20, 30, până dincolo de 3 ore. În plus, programul de bază, cel pe care-l folosești 90% din situații durează 1h si 2 minute. Iar dacă ai și uscător, în 2 ore ai hainele gata spălate, uscate și cu puțin noroc, călcate.
  • are senzori cu ajutorul cărora activează programul de autocurățare, iar la anumite programe își ajustează timpul de spălare în funcție de cantitatea rufelor băgate la spălat. Adică, dacă ai un singur cearșaf la spălat, la 90 grade, programul nu va dura 3h, ci probabil sub 60 minute
  • este silențioasă, nu te trezește din somn dacă speli noaptea. Vorbesc pentru mamele care dorm oricum cu iepurește.

În video am povestit pe larg cum funcționează fiecare program în parte și caracteristicile acestora, procedeul de autocurățare și cum îi poți prelungi durata de viață.

Să vă fie de folos!

By Published On: 22/10/2021Categories: Video0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment