Bună! Eu sunt Dina Bento și tocmai ai ajuns în spațiul meu de relaxare.

Ia loc și simte-te ca acasă. Ceștile de cafea sunt pe raftul de sus, paharele de prosecco în dreapta, așează-te confortabil oriunde vrei și bucură-te de călătorie.

Articolele din site-ul meu te vor ajuta să te destinzi după o zi provocatoare la serviciu sau cu copiii acasă, te vor pune pe gânduri atunci când viața îți schimbă brusc direcția și nu mai știi drumul pe care s-o apuci, te vor face să râzi la încercările eșuate de a-mi monta singură mașina de spălat rufe și tor va ajuta să găsești soluții atunci când crezi că le-ai încercat pe toate.

Scriu de când eram în clasa a II-a ca să pot să cred că într-o zi voi avea viața la care visez.
Astăzi, scriu ca să încurajez pe toată lumea să creadă că poate avea viața la care visează.
Așa cum eu am reușit, am convingerea că în fiecare dintre noi stă un învingător!

Profesional, am terminat facultatea de Asistență Socială și masterul în Managementul Resurselor Umane la Universitatea din București. Am lucrat o mare parte din tinerețea mea ca asistent social cu copii defavorizați, apoi am continuat în domeniul resurselor umane.

În anul 2004, am plecat pentru un an voluntar în Portugalia unde am lucrat cu copii supraviețuitori ai războaielor din Africa, din țări foste colonii.

Pot declara că am cunoscut durerea și suferința la cel mai profund nivel și cred că asta mă ajută zi de zi să fiu optimistă și să văd partea luminată din oamenii care mă înconjoară.

Sunt o visătoare, trăiesc în povești, cred în oameni și în bunătatea lor.

În anul de grație pandemic 2020, am lansat prima mea carte, Destin de mamă, în care am pus judecățile, încercările, iubirile, vindecările și soluțiile unui cuplu provocat de cotidianul vieții, alături de cei doi copii ai lui.

Anul următor, am lansat jocul Cutia Pandorei, un loc magic unde păstrezi cele mai frumoase bijuterii, amintiri și vise, iar din când în când o deschizi ca să te încarci cu starea de bine. Jocul este dedicat tuturor femeilor, mamelor și cuplurilor care au nevoie din când în când de o încurajare pentru a schimba ceva în viața lor, de a li se împărtăși nevoia de a aparține unui grup care îi susține, îi înțeleg și le este alături.

Pe lângă scris, iubesc să dau în cărți de Tarot, este momentul care mă ajută să mă conectez cu intuiția și cu misiunea mea în viață, aceea de a oferi suport oamenilor din jurul meu.

Cred că cel mai mare dar pe care femeia îl poate primi la naștere este intuiția, iar bărbatul puterea acțiunii.

Sunt capricorn, mă laud că aș fi echilibrată, sunt recunoscătoare pentru toți oamenii care îmi intră în viață și ale căror povești mă inspiră să fiu mai bună și mai înțeleaptă.

Vă doresc cu drag, lectură plăcută!

Îmi puteți scrie oricând la dina@mamipetocuri.ro.