3 produse noi care îmi fac unghiile mai frumoase acasă

De mult nu v-am mai povestit cu ce produse l-am mai făcut pe bărbatu-meu să declare:

– Într-o zi o să-ți trebuiască un dulap întreg numai pentru chestii de unghii.

– Să nu spui de două ori, l-am amenințat în ritmul dragostei nebune.

Probabil știți deja, de la video-ul anterior, că nu e zi lăsată de la Dumnezeu să intru într-un magazin și să nu trec pe la raionul de unghii să văd ultimele produse în materie de simplificat viața celor care nu au nici răbdare și nici materie primă decentă cu care să lucreze.

Adică, mai pe românește, dețin niște unghii care se crapă, se rup și se exfoliază împreună cu niște cuticule lipicioase care-mi fac viața tare tristă mai ale când toată lumea știe că unghiile sunt cartea de vizită ale unei femei.

Așa că, astăzi, am să vă povestesc despre 3 din ultimele produse vânate în ultima perioadă și care au făcut o schimbare vizibilă în viața mea. Bonus, vă spun și despre un produs de la Eveline care a avut efect zero pe unghiile mele și altul, pe care vi l-am prezentat mai de demult, care continuă să fie un best of.

Pentru că am o bănuială că o să mă rugați după aceea să vă pun poze clare la produse, vi le menționez rapid, mai jos, pentru o comunicare asertivă împreună:

Tratament pentru cuticule de la Farmec:

www.mamipetocuri.ro

Ulei pentru unghii și cuticule de la Farmec

www.mamipetocuri.ro

Lac de unghii de la Eveline, 6w1, Care & Colour

www.mamipetocuri.ro

Lac de unghii de la Eveline, X-Treme Gel Effect

www.mamipetocuri.ro

Acestea fiind spuse, vizionare plăcută!

***Dacă aș avea o baghetă magică, aș face ca toate mamele din lumea asta să-și rupă măcar 5 minute pe zi numai pentru ele, să se relaxeze și să se binedispună. Dar pentru că nu am nici o baghetă magică și șansele să capăt una sunt reduse, am scris Destin de mamă tocmai pentru cele 5 minute din zi pe care le merită fiecare părinte din plin.

By Published On: 05/04/2021Categories: Stil de viață, Video0 Comments

Share This Story!

Leave A Comment