Cum a fost la Petrecerea mamelor fără Petrecere de Crăciun – decembrie 2023

Despre Petrecerea mamelor fără Petrecere de Crăciun aș putea vorbi un an întreg, până la următoarea :)

În primul rând, este cea mai veche petrecere din toate pe care le-am făcut eu până acum, și cred că și prima de acest tip, dar asta contează mai puțin. Mai important este modul în care ai crescut și cum îi faci pe cei din jur să se simtă prin comportamentul și faptele tale. Acum, dacă cele două se îmbină, e și mai bine!

Petrecerea mamelor fără Petrecere de Crăciun a început în anul 2015 și iată, cu ediția din anul 2023, împlinește 11 ani.

Și ca la orice număr magic, a fost o întâlnire magică la care am avut-o invitată pe Daiana Rădulescu, cea care știe să transforme orice femeie în zeiță. Și așa rămânem. O spunem noi, cele care am fost prezente când Daiana a mai trecut pe la noi în dățile anterioare și ne-am îndrăgostit iremediabil de energia ei echilibrată și abundentă.

La final de an am făcut un exercițiu absolut eliberator pe care l-am luat și la mine acasă și l-am continuat zilele următoare și încă îl mai fac atunci când simt că mi se activează umbrele și dau cu mine de pământ.

Fac doi pași în spate, mă deconectez de la orice, respir de câteva ori profund, și îmi imaginez că am un pahar foarte frumos pe care îl umplu cu toate stările mele, experiențe, situații care nu îmi plac și de care vreau să mă eliberez.

Metafora paharului de cristal cu picior este imaginea pe care eu o folosesc pentru că doar așa mi-am dat seama că mă pot desprinde de lucrurile toxice care mă țin pe loc, dar de care mi-e greu să mă despart.

Voi puteți folosi orice vă place, un borcan – cum a fost exercițiul inițial, un pahar de apă, de vin, o găleată, o oală (din care am mâncat sarmalele:)

E un exercițiu care poate dura câteva minute bune, în funcție de cât de ușor lăsăm să plece sau nu lucrurile nesănătoase, e posibil să nu ne dăm voie să plece tot ce ar trebui, dar măcar veți primi claritate despre locul unde vă găsiți în raport cu ceea ce nu vă mai face bine. Și în timp, puteți repeta exercițiul, pentru câte un pas în față pe drumul echilibrului și stării de bine cu voi înșivă.

Am început cu acest exercițiu care a adus o stare de bine întregului grup, iar apoi ne-am recompensat cu cadouri foarte frumoase de la Secret Santa. Asta mi se pare un alt exercițiu magic, pentru că la un grup de 45 de femei să existe cadouri exact pe inima și sufletul fiecăreia, e mare împlinire! Fie că a fost o carte, o bijuterie, orice am primit, în spatele cadoului a fost o lecție pe care fiecare a luat-o cu el acasă.

Eu am primit un șal pentru a-mi proteja vocea, și de câte ori simt că vorbesc la urechi care nu mă aud, chiar și acolo unde mi se cere clar suportul, îmi amintesc de acest mesaj al șalului: cui îi vorbești, Dina? Îți protejezi vocea așa cum ai nevoie?

Am primit și o carte ca să-mi fac timp de non studiu, și bomboane pentru a-mi da voie să mănânc și chestii mai puțin sănătoase :) Că dacă nu mănânc uneori și nesănătos, voi alege să ajung la chestii nesănătoase într-un mod inconștient și mai periculos. Că acesta este drumul firesc al omului. Nu putem trăi doar în sănătate și echilibru suprem. Că am fi cu toții îngerași în Paradis și n-am mai trăi experiențe fizice, de altfel cele care ne fac să trăim cu totul, complet!

Iar pentru că a fost o seară de cadouri în toate formele, partenerii noștri dragi au fost din nou lângă inima noastră și le mulțumim tare mult că sunt alături în misiunea de a aduce stare de bine între mame:

Eisberg România, NALA Natural Cosmetics, Joa by Catwork,Almond Cake, Pharmaceris și Amintiri Fermecate.

A fost de vis! DE VIS!

Cu casa plină, am simțit că 45 de inimi bat în același ritm. În ritmul iubirii și al acceptării!

Iar asta, dragii mei, se numește VIAȚĂ!

Bucuria de a trăi în propria ta viață, în propriul tău corp, în propriul tău ritm, fără judecată, ci cu deschidere și bucuria de a fi!

petrecere Craciun

Alături de Monica, vă așteptăm împreună la următoarea ediție care va avea loc în data de 18 ianuarie la o ediție despre bani.

Stați pe aproape pentru detalii și înscrieri.

By

Share!