Ieri un costum de baie, azi, adidași, mâine….banii înapoi

Vă mai amintiți de Tipli când mi-am luat cel mai frumos costum de baie întreg astă vară și am primit o parte din bani înapoi?

Ei bine, păi putea să treacă vara și eu să nu beneficiez de bonusul primit? Și cum stăteam eu așa pe gânduri:

Să-mi cumpăr niște adidași albi sau să-mi cumpăr o rochie scurtă că tot mi-am tonifiat abdomenul, ghici ce s-a întâmplat?

Cei de la About you, de unde mi-am cumpărat costumul de la care a pornit toată distracția, mi-au dat un cupon de reducere de 25% la absolut toate produsele, inclusiv la cele aflate la reducere. Concret, mi-am cumpărat o pereche de adidași albi de la Gant, din piele, cu mai puțin de 300 lei.

Și o rochie frumoasă cu 100 lei.

Că tot venea ziua lui bărbatu-meu și nu știam ce să-mi cumpăr cadou, pentru încununarea eforturilor de a-i face viața palpitantă și frumoasă și după atâția ani împreună.

În cazul puțin probabil în care nu știți deja cu ce se ocupă Tipli, vă fac pe scurt rezumatul:

Tipli este un sistem de cashback, adică un site care reunește sub aceeași umbrelă o mulțime de magazine cunoscute: AliExpress, About You, Answear, Bonprix, Notino, Factcool, Footshop, Elefant și alte peste 400 de e-shopuri, iar în timp de 48 de ore de la plasarea comenzii primiți o parte din bani înapoi, în funcție de comisionul stabilit de magazinul în care ați cumpărat. Banii adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar.

Cam atât de simplu e.

Într-un mod și mai concret, dacă vreți să vă cumpărați o rochie de pe About you, un șampon de la Sabon, un parfum de la Notino, le achiziționați pe toate din platforma Tipli, iar la fiecare produs în parte primiți un procent din suma cheltuită înapoi.

Exact ca într-un mall online cu beneficii în plus.

Apoi, banii îi transferați în contul vostru bancar sau îi investiți într-o garderobă nouă, sezonul toamnă – iarnă.

Cum funcționează sistemul?

Mult mai simplu decât să te duci la mall și să nu găsești loc de parcare lângă intrare :) Asta, clar!

  1. Vă faceți cont pe tipli.ro folosind link-ul acesta care vă aduce la prima comandă 15 lei bonus în plus față de comisionul câștigat în urma cumpărăturilor făcute
  2. Vă alegeți magazinele preferate de unde doriți să faceți cumpărăturile
  3. Plasați comanda
  4. Primiți reducerea aplicată pe suma cheltuită în fiecare magazin în parte.

Reluați pașii de câte ori aveți nevoie :)

Acestea fiind spuse, de ce m-aș mai chinui cu 3 magazine în paralel, când pot mulțumi pe toată lumea, cu timp redus și cu o parte din bani primiți înapoi.

Chiar, de ce?

Sursa foto

 

Share This Story!

Leave A Comment