5 lucruri care-mi complică viața în bucătărie

Nu de puține ori mi s-a întâmplat să mă duc după pâine sau șervețele la magazin și să mă întorc cu acest obiect minune care face friptura super crocantă și slabă în grăsimi sau cu cel care îmi separă gălbenușul de albuș pentru o Pavlova perfectă.

Ei bine, vreți să știți cât de mult m-au ajutat?

Cam atât:

Sharing is caring că toată lumea știe că cine are o mamă relaxată acasă are o farfurie cu mâncare caldă pe masă!

Share This Story!

4 Comments

  1. Ada Chindea 31/01/2019 at 10:49 - Reply

    Deci nu ești pe creaca ta :))) Totuși mai dă o șansă spumierei, trebuie să o ții înclinată când o strecori. Practic să iei grăsimea pe marginea ei nu pe toată suprafața. Hai mai dă-i o șansă! Merită iubită și ea :)))

  2. Nicoleta 04/02/2019 at 23:28 - Reply

    Eu cu spumiera aleg dintr-o zeama carnea sau legumele. De ex, am fiert legume intregi si carne pt supa, apoi scot legumele sa le blenduiesc ori sa le folosesc in alta oala. Sau scot doar carnea ca sa o tai bucati mai mici. Sau aleg broccoli si conopida din apa in care le-am oparit ca sa le transfer in vasul pt cuptor. Pt luat spuma, folosesc lingura ????

    • Dina Bento 04/02/2019 at 23:33 - Reply

      Tocmai mi-a comentat un tip pe youtube că spumiera e pentru spumat, și că-s ultima muritoare că n-am atâta habar.
      Acuma nu știu ce să zic despre tine, dar mie tocmai mi-a crescut inima la comentariul tău :)

Leave A Comment