Cafeaua de la 10 – Anul care și-a luat recunoștința înapoi

N-aș vrea vrea să mă prindă vara 2018 fără să finalizez seria live-urilor Cafeaua de la 10 din 2017. De fapt, acest live este o înregistrare din 2017 care a făcut subiectul unei prime discuții din 2018.

Am vorbit despre motivele pentru care suntem recunoscătoare anului ce trecea și ce ne dorim pentru noul an. Lucruri uzuale despre care vorbim cu toții în perioada revelionului.

Altceva mi se pare mai interesant acum și am remarcat datorită acestei înregistrări.

  1. Cam la o săptămână după ce am filmat acest video, primul motiv pentru care eram atât de recunoscătoare și-a încheiat glorios datoria. Eram recunoscătoare că nu mă mai duc la birou. Bang! M-am întors și nu cred că se va termina curând. Asta nu face mai puțin interesant anul ce a trecut și nici nu mă face mai puțin recunoscătoare lui. Lucrurile și momentele sunt atât de fragile încât abia după ce au trecut îți dai seama ce prețioase au fost. Ca atunci când te uiți la poza bebelușului tău, acum băiat mare, și-ți pare rău că nu l-ai ținut mai mult în brațe.

Cred că îndemnul pentru 2018 ar putea fi: apreciază ziua ce-o primești, fă mereu ceva ȘI pentru tine, orice! 1 minut de relaxare, o ciocolată mâncată pe balcon, o melodie cu sonorul la maxim în căști, un dans nebun în bucătărie la 12 noaptea, un gând răzleț pe o foaie de hârtie. Orice poate face din ziua aceea un dar pentru tine! Astfel, când totul se va transforma, pentru acele momente vei rămâne mereu recunoscătoare.

2. Singurul lucru pe care mi l-am propus la final de 2016, chiar s-a realizat în următorul an. M-am întrebat: de ce?

  • A fost ceva extrem de important pentru ceea ce mă definește pe mine
  • A depins aproape în totalitate de mine
  • A fost un obiectiv pe care am știut că e posibil să-l ating

Atunci, am reușit!

Cred că atunci când îți propui să te duci la sală, e un exemplu foarte des întâlnit de aceea îl și folosesc, vei reuși cu adevărat dacă timpul îți permite și chiar vrei să te duci. Îți dorești să scapi de celulită sau de burta de după naștere! Dacă mai poți trăi cu ele, nu cred că vei ajunge curând să alergi pe bandă. Nici nu e vreo tragedie, atâta timp cât nu ți-ai propus solemn și nu devine eșec personal! Știți voi, obiective SMART. Faptul că-ți cumperi un abonament nu înseamnă absolut nimic. Nu există motivația exclusivă a banilor.

Cred că obiectivul pentru 2018 ar putea fi: unul singur, clar și posibil de atins.

Și cu acestea fiind spuse: anului care și-a luat recunoștința înapoi să-i fie de bine.

El a trecut, eu sunt prezentă și mulțumită.

Versiunea pe larg, mai jos:

Sursa foto

Share This Story!

One Comment

  1. […] Laaaaa mulți aaaaani!!!!   Dacă e luni ne bem cafeaua împreuna! Astăzi vorbim despre anul care a trecut și vă urăm de bine în noul an!   Haideți să avem un an nou minunat, plin cu aventuri frumoase! Vă dorim mai multă atenție acordată vouă și mai multă toleranță! Și nu în ultimul rând vă dorim sa fiți sănătoși și sa bem #cafeauadela10 împreună în fiecare luni!   Cu drag, Ada & Dina P.S. puteți citi o versiune detaliata a acestei ediții speciale pe blogul Dinei […]

Leave A Comment