Cutia Pandorei, un joc care aduce starea de bine în familie

Probabil toată lumea cunoaște povestea Pandorei, prima femeie de pe Pământ creată de zei despre care se spune că din curiozitate a dat drumul în lume tuturor relelor rămânând Speranța ca ultimă redută înainte de finalul călătoriei omului prin viață.

De cele mai multe ori, sintagma Cutia Pandorei este folosită ca să transmită ideea de precauție și chiar de neputință în fața lucrurilor și situațiilor care nu sunt în controlul nostru.

Cu toate astea, cred cu tărie că în ciuda lucrurilor care da, nu stau complet în controlul nostru, avem puterea să le facem pe cele care ne clădesc calea și direcția, mai prielnice, mai încântătoare, să le dăm o energie pozitivă care să ne ajute să trecem mai ușor peste momentele de încercare.

Viața la bază e ca oricare alta: ne naștem, trăim și murim. Ține numai de noi să o facem magică, fantastică, să o trăim alături de oamenii pe care îi admirăm, pe care îi iubim și să luăm din fiecare experiență lucrul acela poate mic și neînsemnat dar care totuși, să ne facă mai târziu viața un miraculos drum spre împlinire și nemurire.

Întrebarea la final nu e: ce ai trăit? Ci cum ai făcut-o?

Cu încredere și speranță sau cu teamă și neputință?

Descriere Cutia Pandorei

Mi-am imaginat acest joc ca un prieten pe care nu îl avem lângă noi în momentul acela când ne-am dori, când am avea nevoie, să încurajeze femeile să se întâlnească mai des și să se ventileze, să aducă o vorbă bună în cuplu atunci când credem că nimic nu se mai poate face, să zâmbim și să ne amintim că nu suntem niciodată singure!

Cutia Pandorei se adresează femeilor, cuplurilor, mamelor și părinților, în general.

Jocul conține 350 de carduri împărțite astfel:

  • 100 carduri Gândul Zilei: sunt cele care transmit acest gând pozitiv pe care aș vrea să-l ia fiecare dintre noi în dimineața când ni se închid ochii de somn pentru că ne-a trezit copilul azi noapte, când ne trezim din nou singure și ne-ar plăcea cineva să ne îmbrățișeze, când pur și simplu vrem să zâmbim și să ne începem ziua cu o stare pozitivă, de bine. Sunt cardurile care se folosesc individual și care te încurajează să-ți iei un minut pentru tine, în fiecare dimineață sau oricând simți nevoie. Se mai pot folosi și în grupul de prieteni ca joc de cunoaștere.
  • 150 carduri Provocări, împărțite în provocări individuale, de grup și de cuplu. După Gândul zilei care își dorește să te ajute să își clarifici direcția, cardurile cu provocări vin să te ajute să pui în practică ceea ce e nevoie pentru a-ți atinge obiectivul.
  • 100 carduri Povestea mea. Poate cele mai surprinzătoare carduri pentru că te ajută să îți proiectezi situații de viață și posibile soluții în moduri la care nu te așteptai.
  • 7 mesaje amuzante. Aceste mesaje vin în completarea cardurilor Povestea mea și au ca rol să ne amintească faptul că oricât de diferit gândim și acționăm în situații similare, ceea ce contează cu adevărat este să ne simțim acceptați în unicitatea noastră.

Am visat Cutia Pandorei ca un loc magic unde îți păstrezi cele mai frumoase bijuterii, amintiri și vise, iar din când în când o deschizi ca să te încarci cu starea de bine.

Și să ne amintească de faptul că niciodată nu suntem singuri!

Rămâne lângă noi mereu Speranța că până la urmă femeia va fi înțeleasă, iar bărbatul va duce gunoiul.

Detalii Cutia Pandorei

Jocul este creat exclusiv în România.

Ideea și conșinutul îmi aparțin în totalitate, design-ul a fost creat de Miro Tartan, iar tipărirea s-a făcut la Interbrand.

Jocul Cutia Pandorei se poate achiziționa direct din site și sunt convinsă că poate fi un cadou minunat pentru orice femeie, prietenă sau mamă de lângă noi!

Știți voi, Cutia Pandorei, acest loc magic unde îți păstrezi cele mai frumoase bijuterii, amintiri și vise, iar din când în când o deschizi ca să te încarci cu starea de bine.

Și să ne amintească de faptul că niciodată nu suntem singure!

Share This Story!

Leave A Comment