Mă numesc Dina și sunt mombie

Înțeleg că eu sunt singura stresată de pe tot internetul, azi, ieri și mâine.

Câteodată am impresia că eu sunt singura femeie în viață căreia nu-i convine nimic.

Azi am fost zombie toată ziua, de la nopțile nedormite (bine) din weekend. Nimic nu mi-a plăcut, nimic nu mi-a convenit. Probabil doar mie de pe toată planeta.

Pentru că restul oamenilor par că sunt foarte bine: unii scriu cum nu le pasă cum arată pentru că oricum nu-și caută perechea, sunt bine mersi singuri, alții scriu despre evenimentele organizate, deci profesional sunt bazați, alții pun poze cu copii care fac lego din 3 mișcări, wow ce copii inteligenți au – asta pe mine mă lasă rece că am înțeles că dacă dedici timp și răbdare, orice copil e inteligent, alții scriu filosofie despre cărți, statistici, subiecte grele la care îmi trebuie mintea clară să percutez, alții pun poze sexi din lipsă de atenție, măi da unul nu scrie pe vreun blog ceva despre viața lui imperfectă, despre frustrările de zi cu zi care nu sunt despre Cioloș, Udrea și subiectul zilei – Unirea cu Moldova.

Ce mai, toată lumea e fericită mai puțin tu, prostul satului! Care ori nu te-ai căsătorit cu persoana potrivită, ori ai copii dereglați pentru care tu ești devină, asta-i clar, ori ai cel mai tâmpit job, ori nu ești în stare să câștigi bani, ori ești urât de nu te vrea nimeni.

Unii, ce-i drept, scriu pe grupuri, deseori închise.

Dar, vă spun, decât să scrieți pe-acolo că vă vine să vă luați câmpii în șlapi pe cărări de munte, lăsând fum în urmă, mai bine beți 3 sticle de vin, faceți un striptease la lună, dormiți 2 zile în baie, faceți un dans pe gangma style (sau cum s-o scrie) gol în oglindă cu auditoriu și tot o să vă simțiți mai bine decât să citiți comentarii concluzionând că TU ai o problemă gravă și ai nevoie de tratament urgent. Altfel vei molipsi și pe alții și vei fi cel mai nenorocit om de pe planetă.

Nu ai nevoie să ți se spună că nu ești singurul prost, că mai sunt și alții ca tine, care se chinuie, alții poate mai mult ca tine, care sunt stresați sau pur și simplu nu au chef de nimic și asta-i stresează și mai tare. Nuuuuu, cum să ai nevoie de așa ceva.

De două șuturi în fund ai nevoie. Partea proastă e că toată lumea poate să facă asta.

Empatia a murit o dată cu internetul.

Într-o lume care pare cel puțin perfectă, mie azi nu mi-a convenit nimic. Așa, pur și simplu de luni.

Aș citi o carte dar nu am nici una care să nu fie de dezvoltare personală.

Ceva recomandări?

 

By Published On: 24/10/2016Categories: Lady me, Stil de viață2 Comments

Share This Story!

2 Comments

 1. Ana-Maria K 03/10/2017 at 19:23 - Reply

  Te salut Dina!
  Si ghici ce…si eu am zile din astea cand nu imi convine nimic, sau ma stresez ca toti sunt asa de happy tot timpul si parca eu sunt singura nemultumita de viata… Si sunt si nehotarata si nu am incredere in mine…si tare ma straduiesc sa fiu tare ca piatra si sigura pe mine afisand o mimica serioasa… Ar mai fi si altele de spus…dar stop acum. Te-am descoperit de curand, si te citesc uneori, cand am ragaz…si tare sunt uimita de tine, in toate sensurile bune. Doamne ajuta in tot ce faci!

  • Dina Bento 03/10/2017 at 21:41 - Reply

   Dacă-ai știi cum vine mesajul tău la ce zi am avut cu frigiderul stricat, fără soț acasă, cu carnea lăsată pe la vecini și cina aproape arsă….
   Îți mulțumesc, cumva prind puteri.

Leave A Comment